Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Recenze (248)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Až také peklo to zase nebolo, len od toho preboha nečakajte Muža so znakom smrti. Skôr takú Montanu v plameňoch s veľmi, ale veľmi hlúpučkým rozuzlením, pri ktorom z neba snežia kvety a ľudia chystajú poobedňajšie čajové dejchánky. Seagal sa už v Aljaške snažil rozsievať posolstvá, no neviem či to bolo tou zimou, alebo drsnou akciou, tam nepôsobila až tak naivne. V Patriotovi ale akcia chýba, alebo je jej len veľmi málo. Steven sa tiež moc do chvatov nehrnie a síce občas niekoho vtipne odzbrojí, alebo pri poháriku zapichne, viac-menej sa sústredí na hľadanie vakcíny. Táto časť ma ale celkom zaujímala, možno aj preto, že oný neviditeľný nepriateľ sa staral o pomerne slušný bodycount. Inak nemám proti tomuto filmu vlastne nič, teda až na ten rozprávkový finiš a občas vykradnutý Goldsmithov motív z Ramba (áno všimol som si to pán Edwards!). Neškodná televízna oddychovka, ktorej dávam 2* preto, že som dal Aljaške 3*. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku tomu dám, kupodivu mě se líbil víc ten začátek než to co bylo potom, ať to bylo cokoli. Když to tak člověk vezme ten nápad není špatnej na akční film, dcera co má v krvi protilék ( nebo co ) na epidemii a zloduch co se chce té nemoci zbavit a je na tátovi ji ochránit. Ale celek je nic moc. 30% ()

Reklama

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy se Segalem vcelku ujdou, některé z nich jsou dokonce fajn akční podívaná, ale tohle se zkrátka nedalo. Slabý příběh a ještě slabší obsazení dělají z Patriota jeden z nejrychleji zapomenutých filmů vůbec. Již na druhý den jsem nevěděl, o čem to bylo... I když teď (po mnoha letech) si vzpomínám - o ničem! Jeden z dalších zasloužených odpadů. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Předně musím říct, že Steven natočil větší zrůdnosti... Tady se pečlivě připravoval na roli například tím, že poctivě ztloustnul, ale už nedomyslel že bude muset jezdit na koni a ochráncům přírody se to tím pádem nebude líbit. Nakonec byl vybrán nejsilnější kůň na světě a bylo slíbeno že v sedle nebude Steven déle než půl minuty ve filmu. Děj filmu připomíná situaci, kdy se Steven koukal v telce na Smrtící epidemii s Hoffmanem a řekl si že k tomuto tématu má co říci :) Bohužel pro nás. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná záležitost pro našince. Nudné, nenápadité a naprosto na nic, nijak a o ničem. Seagal karikaturou sebe sama a akční scény, u kterých si budete klepat na čelo. K tomu "poučná" ekologická linka , která dá vskutku zabrat vašemu žaludku. Nehorázná záležitost, která je bohužel tak špatná, že není ani nechtěně směšná. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • První film Stevena Seagala (Dr. Wesley McClaren) vydaný přímo na video, nicméně v některých zemích byl i přesto uveden v kinech. (DJMaroko)
  • Film se natáčel v Ennisu v Momtaně. (rafix)
  • Vo filme má Dr. Wesley McClaren (Steven Seagal) svoju asistentku. V skutočnosti je to Seagalova dcéra Ayako Fujitani. (Seag)

Reklama

Reklama