Reklama

Reklama

Ladění

(festivalový název)
  • Slovinsko Tuning
všechny plakáty
Slovinsko, 2005, 71 min

Obsahy(1)

Katarina a Peter žijí na první pohled ve šťastném a spořádaném manželství. Mají dvě dospívající dcery, Evu a Ninu, které jim dělají radost, zaměstnání, v němž se dokáží realizovat, byt, auto zkrátka vše, co může život zpříjemnit. Ale jejich vzájemný vztah však po letech soužití uvázl na mělčině nudy a stereotypů. Všechno už tu bylo, všechno už prožili. Jejich společné dny jsou zoufale šedivé. Přestože znají své dobré stránky, vidí už jen ty špatné. Milování stejně jako manželské hádky mají pro oba předem známý průběh. Proto se pozorně rozhlížejí kolem sebe a hledají, každý pro sebe, novou šanci. I o rozvodu padne zmínka a úmrtí Katarininy matky by se mohlo stát křižovatkou na jejich společné cestě. Jenže ti dva nedokáží žít v pohodě ani spolu, ani bez sebe... (MFF Karlovy Vary) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nový film Igora Šterka zdobí hlavně přesvědčivé herecké výkony (hlavně Nataša Burger), ale jinak na dané (a známé) téma neříká nic nového, či jinak zajímavého. ()

Hank 

všechny recenze uživatele

On je jí nevěrný s prostutkou a poohlíží se po další, ona je mu nevěrná, sama neví co dál...banální dílko o mezilidských vztazích a vyhaslých manželstvích... nezaujme a zapadne v prachu dalších vztahů... ()

Reklama

Reklama