Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní inspektor Ram dopadne a posadí za mříže obávaného gangstera Ballu, který však vzápětí uteče. Protože nadřízení obviní Rama z nedbalosti, jeho milá, která pracuje jako dozorkyně ve vězení, se nabídne, že se v přestrojení za břišní tanečnici infiltruje do Balluova gangu. Gangsteři mohou být však také velmi sympatičtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím rovnou přiznat zklamání. Měl jsem poměrně velké očekávání pramenící z výtečného hereckého obsazení hlavních postav. Navíc již dlouhé roky znám skvostný hudební doprovod tohoto snímku a jen jsem čekal, až se dostane na řadu. Nyní tedy pociťuji rozčarování, ale to se stává. Začátek byl nastaven výborně, ovšem časem se vše silné a zajímavé rozptýlilo, až vyloženě rozplizlo do mnoha na sebe podivně navazujících zvratů, které příběh a požitek z něj postupně narušovaly až poničily naplno. Ovšem nechci jen hanit, musím přiznat i několik světlých momentů, ale ty jen k lepšímu zážitku napomohly, nikoliv, aby cokoliv pozdvihovaly výše a napravovaly předchozí minely. S. Dutt si tento snímek plně podmanil a byl celý v jeho režii. M. Dixit jako vždy plně okouzlující a v tanečních scénách naprosto oslňující. J. Shroff se jako poctivý policejní inspektor a sympaťák v jedné osobě, držel spíše v pozadí. Zjevil se, popral se, stáhl se a tento postup několikráte opakoval. Jak jsem již napsal a musím zopakovat - hudební doprovod je skvostný, včetně výtečného vizuálního zpracování. Písně jako „Choli Ke Peeche Kya Hai“, „Aaja Sajan Aaja“, „Khal Nayak Hoon Main“ a „Aye Sahib Yeh Theek Nahin“ jsou toho nesporným důkazem a nejsou v tomto ohledu osamoceny. Zhruba do první třetiny vypravování jsem uvažoval i o plném hvězdném poli, jenž se postupem času stalo již nedostupným. Následný a značně podivně (slabé slovo) se vyvíjející příběh bych odměnil pouhou a jasnou trojhvězdou, ovšem S. Dutt, M. Dixit a vyjimečná hudba uhájili výsledné čtyři hvězdy, i když přeci jen slabší. Škoda... ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za Madhuri Dixit a tá druhá za klip Choli Ke Peeche. Inak ale štandardné wtf Bollywoodu deväťdesiatych rokov. ()

Reklama

Reklama