Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový tým sleduje zákulisí vzestupu i pádu chlapecké popskupiny Boyzvoice, osudy M'Petea, Hot Tuba a Roara a jejich nejbližších spolupracovníků. Jak je možné, že se z miláčků publika během jediného dne stanou opovrhovaní podvodníci? Jen 14letý Ove, který jim věří i přes veškerou nepřízeň fanoušků a médií, je za svou věrnost nakonec odměněn. Hraný dokument o fiktivní norské skupině vystihuje s neobyčejným vtipem vratké mechanismy popové branže, sílu médií i slabost egoistické duše. (Severská filmová zima)

(více)

Recenze (3)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Festival Severských filmů, MINIKINOstrava, 16.2.2013: 75%. Zábavný pohled do šoubyznysu v podání chlapeckých kapel. Jako bavilo to. 3 neschopáci a jejich světem protřelý manager, který neumí ani slovo anglicky. Všimli jste si, že hlavní postava hraje asi 4 role ve filmu? Ja ne :D ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Parodie na chlapecké kapely, ne vždy špatná. Nikdy neupadne do úplné trapnosti. Trošku mi například připomnělo Trierovi Idioty. Úsměvné, někdy až moc. Oceňuji především práci se skutečnými písničkami, které svojí kvalitu mají. Originální, zábavné a úchylné. 8/10 ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmála. Hudební mockument. Jeden z klipů. Tklivá píseň, kterou jeden z protagonistů složil poté, co ho opustila dvanáctiletá přítelkyně. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama