Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Moly 

všechny recenze uživatele

Televizi jsem zapínala s tím, že tohle bude ryze nepříjemný zážitek. Nemám ráda Dennise Quaida, český dabing taky příliš nepotěšil, ale párkrát jsem se opravdu zasmála. Jedna celá hvězdička je za vtip se skautíkem s odznáčky za stahování zvěře z kůže a, cituji, "sexy debilem", druhá za tu omáčku okolo. Jinými slovy, viděla jsem horší filmy a na jedno shlédnutí, pokud od tohoto filmu nic neočekáváte, se můžete i pobavit. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost. Trochu mě to mrzí. Sem-tam jsem se opravdu příjemně bavil, ale celkový dojem byl tak podprůměrný, že i 2** je moc. Absolutně nereálné situace, pitomé dialogy a stokrát kopírované klišé. K tomu nepříjemní herci, v rolích těch děcek určitě. Od půlky bylo jasné, jak to celé dopadne. Chjo. Škoda R. Russo i D. Quaida! ()

Reklama

majklfly 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem neodolatelná rodinka. On můž svých zásad, ona citlivá a vnímavá strážkyně majáku. Ovšem to je jen kůra celého plodu. Pod ní se skrývá tuším 18dětí, se kterýma sa nikdo nenudí. Situace střídá situaci, hláška hlášku. Je to jako správně ušitý oblek, který nikde nechybí ale ani nikde nevyčuhuje. A hodí se přesně tam, kde je. Tuhle rodinku si prostě zamilujete... ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Nakonec si mě to získalo alespoň na 30%. Zasmál jsem se nakonec docela hodně (holt jsem se zavčas smířil s tím, že to bude totální zvratek), protože Qúaid s Russo jsou snesitelnější než Steve Martin a spol. ve Dvanácti do tuctu, digitální maják je "nemodolatelný" a děti při svém řádění skouzávají tím správným způsobem do anarchie. Bitky stojí za to, stejně tak i kamerové jízdy přes stoly se snídaní, kdy vedle dětí žere prase (!). Bezmála dekadentní humor a neuvěřitelně vtipné romantické scény (šišlající klučík drží za ruku svýho novýho sourozence a smutně vypustí "My uš nebudeme bláškové?", digitální maják apod.) dělají z téhle fašírky svým způsobem neodolatelnou radost pro cynického nepřítele bezpohlavních rodinných fašírek. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Hollywoodský megamagnát si pozve na kobereček šéfy společností Paramount Pictures, Universal, 20th Century fox atd. a začne točit velkým losovacím bubnem. Zastaví buben a vytáhne z něj papírek. "Takže tentokrát je to Paramoun Pictures." Šéf společnosti se zatváří kysele a naštvaně odchází. Megamagnát na něj ještě zavolá: "Ale no tak, Michaeli, víš přece, že to děláme každý rok. Někdo ty rodinné sračky točit musí, tak něco vyblijte..." ____ Mimochodem, otřepaná emerická fráze: "Uvědomili jsme si, že rodina je to nejdůležitější..." nikdy nebyla křečovitější, jak v tomto filmu. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)

Reklama

Reklama