Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo veľmi zábavná príjemná komédia o rodinke úžasných. Čas mi pri pozeraní plynul neuveriteľne rýchlo. Ani minútu sa nenudíte, hoci niektoré vtipy sú miliónkrát obohrané a vy dopredu poznáte koniec. Pri podobnom filme, však môžte bez obáv vypnúť a rozmýšľať trebárs aj nad niečím úplne iným. Príjemné herecké obsadenie, pár detských tváričiek na ktoré mám osobne slabosť a výborný soundtrack vyzdvihujú tento film u mňa na 60% ()

Murphy123 

všechny recenze uživatele

Jsem náročný divák, přesto nemusí se jednat o perfektní film aby nesplnil svůj učel...znáte ten pocit?...večer unavení z celého dne se člověk sklátí do gauče, hlava hučí od celoděnního přemýšlení, dá nohy na stůl...a potřebuje...právě takovýto film....nenáročný, přesto vtipný, odpočinkový...proč být tak kritický...) ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jooo...., vypadat v padesáti tak neodolatelně a sexy jako Dennis Quiad a Rene Russo, a k tomu mít asi miliardu dětí - tak to se rozhodně otevírá kudla v kapse každému, který vypadá hůř ve svém věku i s jedním dítětem :D :D Tenhle film je sci-fi se vším všudy...Mít dohromady 18 dětí a zvládat to všechno levou zadní :D :D Vtipné - asi tím bylo myšleno to označení "komedie". Tenhle film považuji přesně za ten typický pro pubertální slečny, které se ztotožní s hlavníma mladýma hrdinkama a poté nedokáží pochopit realitu :D :D Pro mě tenhle film fakt není a lituji, že jsem u něj strávila ten čas... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zůstalo jen u romantické, bohužel ale nijak originální a dost průhledné komedie. Ne, že by se na to nedalo dívat, to zase jó a se svojí drahou polovičkou to bylo určitě ještě lepší, ale některé "psí kousky" mi přišly hodně přitažené za vlasy, někdy trapné a někdy to vypadalo, že režisér už neví co by, tak tam střihnul zmatený nákup v obchoďáku. Aspoň, že se povedl casting. ()

Moly 

všechny recenze uživatele

Televizi jsem zapínala s tím, že tohle bude ryze nepříjemný zážitek. Nemám ráda Dennise Quaida, český dabing taky příliš nepotěšil, ale párkrát jsem se opravdu zasmála. Jedna celá hvězdička je za vtip se skautíkem s odznáčky za stahování zvěře z kůže a, cituji, "sexy debilem", druhá za tu omáčku okolo. Jinými slovy, viděla jsem horší filmy a na jedno shlédnutí, pokud od tohoto filmu nic neočekáváte, se můžete i pobavit. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Nicholas Roget-King (Aldo) se původně ucházel o roli Ethana. Také Slade Pearce (Mick) původně usiloval o jinou roli, než kterou získal. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)

Reklama

Reklama