Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Falko 

všechny recenze uživatele

Rodinna komedia na jedno pozretie, pri ktorej som sa asi tak 2 krat zasmial. Russo a Quaid su sice sympaticki herci, ale ani oni nedokazali zachranit nelogicke situacie v scenari. Napr. katastrofalny chaos v predajni na stavebny material, kde deti nasadli do elektrickeho vozika, cim nabrali otca Quaida, zhodili do nejakej modrej tekutiny a este sa mu na hlavu vysypal piesok. Pri tejto scene som sa nezasmial, mozno sa zasmeju len deti. Strih! Cakal som nejake prisne riesenie doma, ale namiesto toho si Dennis Quaid sedi spokojne s Rene Russo a o niecom sa rozpravaju, akoby sa nic nestalo. Alebo deti poupratuju kompletne cely dom, pride Rene Russo domov a zacne sa rozculovat, ze ako ma teraz v tomto poriadku najst svoje veci atd. Viem, ze tuto komediu netreba brat vazne, ale mozno ako 12 rocny by som sa na nej pobavil omnoho viac, dnes to uz ale nie je ono... 09.08.2008 _____ Dennis Quaid - (Frank Beardsley) +++ Rene Russo - (Helen North) +++ Linda Hunt - (pani Munionová) +++ Jerry O´Connell - (Max) +++ Josh Henderson - (Nick De Pietro) +++ Hudba: Christophe Beck +++ ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Jde přesně o ten typ rodinného filmu, který ničím neurazí a zároveň ani nenadchne. Děj je hodně jednoduchý a nabídne několik usměvných scén. Děcka obou rodin se mi zdály v některých situacích poněkud nepřesvědčivé. Už jen fakt, kdy rodina má 18 dětí je nepředstavitelný, ikdyž ve filmu je s trochou nadsázky možné všechno. ()

Reklama

waska 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zůstalo jen u romantické, bohužel ale nijak originální a dost průhledné komedie. Ne, že by se na to nedalo dívat, to zase jó a se svojí drahou polovičkou to bylo určitě ještě lepší, ale některé "psí kousky" mi přišly hodně přitažené za vlasy, někdy trapné a někdy to vypadalo, že režisér už neví co by, tak tam střihnul zmatený nákup v obchoďáku. Aspoň, že se povedl casting. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Prečo na trh ide stále viac takýchto filmov? Asi preto že najviac zarábajú a nevyžadujú vysoliť majland za výpravu či efekty. Na druhej strane takéto filmy sú pre cieľovú skupinu sledovateľov veľmi obľúbené a rada si ich celá rodina pozrie s sobotu poobede. Miestami vtipné, inde zase nudné a s poučením na konci že rodina je najdôležitejšia. Asi tak by sa dal tento film definovať. Jedným slovom: priemer. /50%/ ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Kopie "Krok za krokem" dovedená do extrému mě zprvu vyděsila, až jsem se za hlavu chytala. I když od začátku bylo jasné, jak to dopadne, nebylo to nakonec tak blbý. I slzičku jsem zatlačila a to jsem tvrďák. Myslím, že jako relaxační film na nedělní odpoledne, když trávíte výbroný oběd, je naprosto ideální!!! Prostě žádný krvák, žádné dráma :) ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Nicholas Roget-King (Aldo) se původně ucházel o roli Ethana. Také Slade Pearce (Mick) původně usiloval o jinou roli, než kterou získal. (HappySmile)
  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)

Reklama

Reklama