Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jako takový malý úlet tenhle film můžeme asi brát, a taky ho jako úlet hodnotím. Rafinovanost mladé vražedkyně nesplnila moje očekávaní ani co by se za nehet vešlo. Producenti asi čekali, že se ve světě chytí sequel, který se pojme jako komediální horor, ale musím je zklamat. Absolutně nechápu, co má tento zvaný ,,sequel" společného s prvním výborně natočeným dílem. Ale příště by to chtělo něco originálnějšího prosím. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje jak moc to každý haní. Přitom to byl celkem koukatelný horor. S prvky hodně černého humoru. Studentka Rachael je v dětství svědkem vraždění masového vraha ,ale poradí si s ním a zabije ho,ale nechá si to pro sebe. Ted je zní mladá slečna ambiciozní a plná sebevědomí ,která se nezastaví před ničím. Za každou cenu se chce stát asistentkou profesora což je první stupeň k přijetí na FBI. Tak že je asi jasné co následuje zbaví se všech největších konkurentů. A jak se zdá nic jí už nestojí v cestě a ona stejně jako celá škola čeká na verdikt profesora kdo že bude jeho asistent. Jenže jedna studentka je profesorovou milenkou a on ji najde oběšenou a myslí že to udělala kvůli němu a zhroutí a rozhodne se jít okamžitě do penze. Všichni čekají že kdo bude ten asistent nejvíc je natěšená Rachael ,která si je jistá že už to má v kapse. Místo profesora vejde žena a oznámí ,že profesor se rozhodl okamžitě skončit a jít do penze a že misto asistentky je zrušené. Tady jsem se nejvíc nasmál. Jaká ironije Rachael. Taky si to ,ale profesor vypije a nejenom on. Film pak dostává další děj a spád, ještě je tu ,ale vtíravý cvokař ,který má podezření že Rachael není normální. Vše je provázeno celkem vtipným a sarkastickým slovem ,hlavní protagonistky ,která vždy vše vysvětlí. Moje hodnocení je těch 60% Ps: když se chce všechno jde aspoň jak je vidět v Americe je možný vše. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama