Reklama

Reklama

Obsahy(1)

DVD obsahuje 40ti minutový dokument tzv. CBS Special odvysílaný (za více než sedmimilionové sledovanosti) 2. ledna 2005 ve Spojených státech, doplněný o videoklipy a živá vystoupení z období Jacksonových nejslavnějších alb Off The Wall a Thriller, záznamy z HIStorytour, zákulisní záběry z natáčení videoklipu Wanna Be Starting Something a komentáře řady Jacksonových celoživotních obdivovatelů a hudebních kolegů jako Wyclefa Jeana, Shaggyho, Missy Elliot, Mary J. Blige či držitelky 5 Grammy Awards - Beyonce Knowles. (bublajsa)

(více)

Recenze (3)

cinemag 

všechny recenze uživatele

Dokument obsahuje několik vzácných okamžiků z Triumph Tour. Bohužel vše ruší hvězdičky, které do toho pořád kecají. Úvodem zazní píseň I Want You Back poté píseň Ben složena ze 3 různých vystoupení od 70 až po začátek 80 let. Následně se ocitneme v Jacksonově nejslavnější éře - Off The Wall-Thriller. Dokument dále obsahuje živé prostřihy písně Rock With You z turné Triumph a Bad či ukázky živého vystoupení Billie Jean na Motown 25 atd. DVD se vyznačuje dokonalou obrazovou a zvukovou stopou. Hodnocení: 100% Jednou větou: sestříhané videoklipy, sestříhaná živá vystoupení a rozhovory. Michael Jackson byl umělec, který se rodí jednou za sto let. Tak jako třeba Mozart. Viděno: 2x ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Zajímavé DVD. Jen by mě o Michaelově genialitě nemusela přesvědčovat ta spousta americkejch hvězd, i když chápu, že sledovanost je sledovanost. ()

nickrgwrsz 

všechny recenze uživatele

Film Ohe ones má ode mě hvězdičky jen dvě. Po grafické stránce nádhera. Původně 44 minutový dokument byl komerčně vydán v 39 minutové verzi. Kdyby místo dvou úmyslně odfláknutých DVD The one a Number ones vyšlo jedno, s perfektní grafikou a více než dvouhodinovou stopáží, prokládané různými spoty a nevydaným materiálem, vznikl by v celku zajímavý projekt pro širokou veřejnost. Fanoušci Michaela Jacksona by samozřejmě byli zklamaní i tak, protože v roce 2003 čekali na podobném DVD mnoho nových, tanečních videoklipů z desky Invincible a nikoli retro hodné nějakého, posmrtného projektu Michaela Jacksona. ()

Reklama

Reklama