Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Rozhovor 2 - Roxanne McKee

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Rozhovor 2 - Roxanne McKee

Recenze (248)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po zábavné čtyřce je "Krvavý masakr" jako dranžírák do oka. První polovina amatérská (tomu říkám herecké výkony, panečku...), druhá přepísklá. Děs s velkým D, který od odpadu! zachraňuje jen pár dobře vypadajících hnusáren (odseknutí ruky, rozpárání břicha hákem, vypadávající střeva, rozprsknutí se atd.). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Doug "Pinhead" Bradley je jednou z mála věcí, která trošku povytahuje tuhle bezduchou řezničinu o kousek výš. Oproti čtyřce ubylo logických lapsů ( ty tam ale byly zábavné:) a přibylo sekání, kuchání a jiných skopičin, to by se dalo taky považovat za jistý druh zábavy a originalita a jistý humorný prvek ( jaxetoveme samosebou:) vraždám nechyběly, ale je to prostě jen o tomhle a vlastně furt dokola. Jinak série Wrong Turn nikam nesměřuje, svůj cíl už dávno našla ... teď by bylo třeba se z té prdele zase vyhrabat. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trio zdegenerovaných mutantů se z horských lesů přesouvá do městečka, aby z policejní stanice osvobodila vůdce smečky, strejdu „Pinheada“ Bradleyho. To by mohla bejt prdel, chtělo by se říct, ale chyba! Město je vylidněnější než to v Silent Hill, podle záběrů kamery má asi jenom dvě ulice, a drtivá většina filmu se navíc odehrává na oné stanici, kterou brání jedna policistka a několik teenagerů s brokovnicemi. Jinak vše ostatní zůstalo při starém: rádoby efektivní mordování, trocha sexu a tuna stupidity. Přes všechny negativa ale stejně nemůžu poslat pětku do odpadu (svým způsobem je natolik blbá, až je zábavná), to přijde nejspíš až se šestkou. Sestupná kvalita téhle krve páchnoucí série je totiž nezadržitelná. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Bídnému hodnocení tady se nedivím, tohle je kousek pro vybranou společnost fajnšmekrů, kteří si v tomto (sub)žánru libují. Wrong Turn je od prvního dílu výstavní slasherovské béčko, se všemi důležitými klišé, které k tomuto odvětví patří - hektolitry krve, nápadité vraždy, dementní záporáci, luxusní toaletní humor ( zde vévodící, skvělými hlášky, fotr od mutantních dementů, jehož hraje sám velký Doug Bradley ), sem tam nějaký ty kozy a parta teenagerů, s běžnou debilní zápletkou nějaký tý párty někde v ,,Neznámově" ... Všichni tu padají jako mouchy po dešti, nehledě na pohlaví, věk, nebo barvu pleti, mutanti se s tím opravdu neserou :). Konec dle mého gusta,...Já se bavil, víc než jsem čekal. Takže za mne pohodové 4* . ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Pětka je tady, takže co "originálního" nám nastraží. Bezstarostné studentíky, kteří nic netuší. Mladou ambiciózní šerifku, jejímž úkolem je vyčistit město od násilí. Velitele tupounů v nesnázích .. a nakonec tupouny disponující výrazem smradlavého pukavce, projevem podříznutého podsvinčete a mozkem manipulátora Jigsawa. Halloweenská oslava může začít. Nebo už začala, nejsem si jistá. Pro jistotu se ohlédnu… ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama