Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 1

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 1

Recenze (248)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 5 - Bloodbath je este dementnejsi a este ubohejsi nez som ocakaval. Ucast Doug Bradleyho /Hellraiser - legendarny "Pinhead"/ je sice akymsi chabym pokusom o zachranu upadajucej hororovej serie, ale zvysok hercov siel mimo mna. Masakre su na urovni, ale maju len maskovat reziserku neschopnost a scenaristicku bezradnost. A traja kanibali by tuna pomaly zastavili aj US armadu ... tak tu mozem napisat snad len ..... LOL. 5 % ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudu si stěžovat, že jsem zklamaný, protože jsem nějakou takovou sračku čekal... O'Brian opět dokázal, že je naprosto neschopný režisér a scénárista, Wrong Turn: Bloodbath nemá prakticky žádný scénář ani hororovou atmosféru, postavy se chovají neskutečně stupidně, herci jsou naprosto neschopní, takže jediné, co mohlo tenhle film vytáhnout z naprostého odpadu, byly vraždy a gore... A ty jsou přímo žalostné... Žádný pořádný nápad ani gore, prostě nevidím důvod, proč se na tenhle kus dívat... Jeden bodík za taťku mutantů, Douga "Pinheada" Bradleyho... ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Druhý prequel k sérii Wrong Turn voľne pokračuje tam kde skončil posledný, 4. diel a obľúbenú mutantskú rodinku umiestňuje do amerického malomesta, kde sa pohrajú so skupinkou študentov, ktorí sa sem prišli zabaviť na Halloween. Obstojné pokračovanie, ktoré síce ničím neohromí, ale ponúkne kúsok hororovej zábavy, ktorý by aspoň fanúšikovia tejto série mohli oceniť. Kto sa sťažoval už pri 3. a 4. časti, bude sa bez pochýb aj tu, no mne je to jedno, rovnako ako môže byť jedno Declanovi O´Brienovi, že tu nejakí CZ/SK blbečkovia budú písať aký je zlý režisér. Osobne mi nevadí ako sa postavil k tejto sérii a takisto mi nebude vadiť ak sa chopí aj ďalších pokračovaní. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Moc jsem do toho chuť neměl, ale přemohl jsem se a dokoukal tuto hororovou sérii. Poslední dva díly se kvalitativně zařadily ke trojce a čtyřce, přičemž trojka a pětka jsou pro mě největší dno, čtyřka a šestka potom jakýsi průměr a první dva díly solidní nadprůměr. Tento díl mě skoro vůběc nebavil, spousta blbých situací a dialogů, nudný děj a nezajímavé útoky staré známé partičky. Člověk se občas musí zamyslet nad tím, jestli to autorům ještě stojí za to, vytvářet taková ničím zajímavá pokračování... 25% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Pětka je tady, takže co "originálního" nám nastraží. Bezstarostné studentíky, kteří nic netuší. Mladou ambiciózní šerifku, jejímž úkolem je vyčistit město od násilí. Velitele tupounů v nesnázích .. a nakonec tupouny disponující výrazem smradlavého pukavce, projevem podříznutého podsvinčete a mozkem manipulátora Jigsawa. Halloweenská oslava může začít. Nebo už začala, nejsem si jistá. Pro jistotu se ohlédnu… ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)
  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama