Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 1

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 1

Recenze (248)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No tak alespoň jsem se ujistil v tom, že předchozí díl byl prequel. jinak jsem ovšem zklamán, protože pětka byla z celé série zatím nejslabší. Parta mutantů tentokrát nebyla příliš vynalézavá a krve a vnitřností nebylo tolik, kolik bych čekal. Navíc se tu na můj vkus až moc žvanilo. Na druhou stranu bylo po čtyřce příjemné vidět známou tvář. :D Nicméně že se kluci zubatý cítí nejlépe v lese je známo, proto bych v případném dalším díle ocenil, kdyby se tam vrátili. 40% ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

"Welcome home Lita" Doug Bradley je prostě borec a v tomhle filmu jasně kraloval. Brutální nářez nejvyššího kalibru a teď bacha SPOILER! Že zemřou všechny hlavní postavy (až na Litu, která skončí ještě hůř) a jediní vrahouni zůstanou v plném počtu jsem opravdu nečekal a udělalo mi to nemalou radost :) Už se těším na šestku. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ok, tak si to poďme rozobrať. Aj ja som zarytým fanúšikom tejto série a len z úcty k nej sa neuchýlim k ešte nižšiemu hodnoteniu. Ale toto bola vážne katastrofa. Ja od lacných videohororov veľa nečakám, ale toto fakt nie. Po priemernej, predigitalizovanej trojke, ktorá napriek všetkým mínusom aspoň nenudila, prišla dokonalá krvavá štvorka, pri ktorej som skákal od radosti po strop, takže Declanovi som veril, že sa jej táto časť minimálne vyrovná. A odrazu prišlo nepríjemné prebudenie. Že sa dej presunul z lesov a zasneženej kliniky do väznice v nezaujímavom mestečku, nebol chytrý ťah, ale to je to najmenej. Lenže čo fanda ako ja v tomto type hororov najviac vyhľadáva? No predovšetkým gore! Jedna dobrá gorescénka počas celej prvej hodiny? To je naozaj trochu málo, občas som sa potešil, keď mutanti priviazali chlapíka lanom k autu, lebo som čakal, že ho pekne pretrhne napoly a vypadnú vnútornosti. Ale oni mu akurát dolámali nohy a zrazili autom. Fakt suché, jeden mord horší ako druhý. Spoliehal som sa aspoň na záverečnú polhodinu, ale aj tam bola vlastne len jedna podarená gorescénka (s kombajnom, ako sa už nižšie spomína). Takže dokopy vlastne len dve chuťovky za 90 minút. Pre mňa šok, lebo doteraz som sa nezvykol pri Pachu krvi takto nudiť. Suma sumárum: Najhorší diel celej série a pre mňa najväčšie sklamanie celého tohto roka. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudu si stěžovat, že jsem zklamaný, protože jsem nějakou takovou sračku čekal... O'Brian opět dokázal, že je naprosto neschopný režisér a scénárista, Wrong Turn: Bloodbath nemá prakticky žádný scénář ani hororovou atmosféru, postavy se chovají neskutečně stupidně, herci jsou naprosto neschopní, takže jediné, co mohlo tenhle film vytáhnout z naprostého odpadu, byly vraždy a gore... A ty jsou přímo žalostné... Žádný pořádný nápad ani gore, prostě nevidím důvod, proč se na tenhle kus dívat... Jeden bodík za taťku mutantů, Douga "Pinheada" Bradleyho... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bolo by načase sa na to vyfláknuť a ďalšie diely poňať ako erotické s prímesov gore. Doug Bradley ma nikdy nezaujímal, takže jeho obsadenie do série vnímam ľahostajne, asi ako klokan pečené kura. Traja kanibali, z nich každý v predchádzajúcich častiach minimálne raz zomrel, sa veselo vracajú, ale vzhľadom na to, že podstatná časť deja sa odohráva za bieleho dňa, o to viac vyniknú brutálne zlé masky. Vysmiaty lukostrelec a dvaja škaredí, strapatí a veľkí chlapi v kockovaných košeliach. Panebože na nebi. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)

Reklama

Reklama