Reklama

Reklama

Sono hanabira ni kuchizuke wo: Anata to koibito tsunagi

všechny plakáty
Animovaný / Pornografický / Romantický
Japonsko, 2010, 25 min

Režie:

Masajuki Sakoi

Scénář:

Pon

Kamera:

Hiroki Tagawa

Hrají:

Mami Šitara

Recenze (5)

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Najlepšie yuri čo poznám :3 Ono to bude asi preto lebo toho yuri zas tak veľa nieje, ale to nič nemení na fakte že Sono hanabira je proste klasika. Odporúčam novelu, tam je príbeh celkom uspokojivý. Celkovo je noviel 15, zakaždým s iným párom takže si myslím vyberie každý. (Mai x Rea je tretia s poradí) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

roztomilé, rozkošné školačky si spolu hrají... Což je, upřímně, jediný důvod, proč si todle pustit, je to hezky naanimované, samotné milování (slíbil sem, že budu slušnej, hehe) je vytvořeno vkusně a ani není moc přehnané, zamrzí absence alespoň trošku nosného příběhu. Stejně jako ikilledjenny by byl pro pár dílů navíc ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Takové ňuňu yuri. Naprosto kawaii hrdinky s velkýma očima. A typický "příběh". Co víc chtít... možná ještě jeden nebo dva dílky. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Prakticky bez deja, ale vadí to vlastne? ;-). Záležitosť pre hladné oči, resp. bonus pre fanúšikov súvisiacej hernej série. ()

Zajímavosti (1)

  • A Kiss For The Petals - Joined In Love With You je v poradí tretia z pätnástich vizuálnych noviel od štúdia Fuguriya, v čase jej vzniku ako jediná prevedená do animovanej verzie. (Lettanea)

Reklama

Reklama