Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mrclTV 

všechny recenze uživatele

The Arrival je jeden z tých filmov, na ktorý si matne pamätáte z detstva a prakticky po desaťročiach na neho náhodou narazíte a pozriete si ho opäť... a zistíte, že je o ničom. Charlie Sheen hrajúci paranoidného vedca celkom ujde, ale celé to stojí na vratkých nohách priemernosti. Bežná filmová tuctovka, kde ani napätia nie je veľa (vlastne takmer žiadne). Čo je to potom za thriller bez napätia? Body plus aspoň za originálne spojenie globálneho otepľovania a emzákov... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film. Naopak mě překvapilo jak fungovalo spojení Charlie Sheen a sci-fi. Příběh je velmi pečlivě budován a atmosféra každého potěší. Neznámý, ale kvalitní sci-fi, která by mělo být viděno. David N. Twohy před stvořením Riddicka natočil zajímavý film, který pro někoho čerpá z ohraných témat, ale poměrně volně a vyváří i svá (možná i nová) tvrzení, které filmu přidávají "něco na víc". Snad časem znovu narazím v televizi na tento snímek a budu si moct jeho kvality opět potvrdit. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být tak dobré, ale je to totální blbost - kdyby se na konci zjistilo, že je to třeba fakt paranoa, bylo by to boží, ale takhle ne. Za Charlieho Sheena nedám odpad, ale i u něj je vidět, že se na vážnou hororovou roli prostě nehodí. Ono to trochu jako horor docela funguje, chvilku, díky atmosféře.. Ale jako sci-fi je to příšerné...20% ( a s Contactem to nemá kromě prvních deseti minut společného vůbec nic) ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušně a inteligentně natočené drama na témata  "jsme ve vesmíru sami?" a "bude kontakt s mimozemskou civilizací mírumilovný nebo nepřátelský ?" Invaze spojuje obě a nabízí možnosti, které ,lidstvo může mít v případě méně příznivé alternativy. Pro všechny, kteří film přirovnávají s Kontaktem R. Zemeckise ( přičemž posledně jmenovaný poprávu vítězí) nutno podotknout, že Invaze byla natočena rok před Kontaktem, takže nemohla ani kopírovat, ani těžit ze zájmu diváků o dané téma. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako guilty pleasure celkem fajn zábava, ale slovo "inteligentní" bych se v souvislosti s tímto filmem opravdu bál použít. The Arrival má solidní seriózní sci-fi námět, ale zpracování je vyloženě béčkové, dialogy katastrofa, místy vyloženě WTF. Až příště budu někoho chtít nenápadně zabít, nechám na něj skrz podlahu spadnout vanu. To je skvělej nápad. A celé to podtrhuje totálně mimózní Charlie Sheen, který tu ani nevypadá jako Charlie Sheen. Vlastně ani moc nevím, jak to teď hodnotit, dvoječka by šla, čtverka taky. Asi ale nechám za tři. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama