Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

K úmoru nudne natočený príbeh o pravej podstate skleníkových plynov s ironicky hrajúcim Sheenom, ktorý je v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ktorý po cudzej lodi pobehuje vskutku orientačne. Za celý čas sa do filmu nedá ponoriť hĺbkami emócií, zábavy, strachu a jedine mladý černošský chlapec je nutným oživením. Málo akcie, pomenej thrilleru, zmrazenie dusíkom ako v T-2, a nechápajúce Mexiko. Udupaný snímok s možným potenciálom. (videné 10.03.2021, AMC) ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

NEUVERITELNE SPATNY FILM. Charlie Sheen se do teto role vubec nehodi a scenar je naprosto otresny - za celou stopaz filmu se prakticky nic nestane. Akce zde neni, jen parodii na akci, stejne jako napinavou zapletku. Efekty, resp. falesna pozadi a i na svoji dobu lacine animace jsou mozna jeste k popukani, ale pojeti mimozemstanu a scena kdy emzak spusti ve sve sluji alarm s cervenymi a modrymi majacky je spise az k breku. Tfuj! ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen se sice snaží hrát (i přehrávat) jako o život a ve většině záběrů divoce koulí očima, zatímco Lindsay Crouse se naopak snaží zaujmout strnulým obličejem s výrazem voskových figurín z výkladů H&M prodejen, což mezi nimi vytváří zajímavý kontrast, potud dobrý. Ovšem zážitek spolehlivě zabíjí vypatlaní (a bůhvíčím napatlaní) emzáci. Ti jsou všechno možné, jen ne hrozní. Spíš jen ubozí a směšní. Vlastně směšní taky ne, kdyby aspoň to. Takže ani jako komedie, byť nezamýšlená, mě film příliš nezaujal. A celé to na mě působilo jako slabé béčkové scifi, navíc natočené snad v sedmdesátých letech. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené sci-fi s dobrou atmosférou, napětím i akcí! O to zajímavější je, že ačkoli se režie ujal (známý scénárista, ale tehdy teprve debutující režisér) David Twohy a do hlavní role obsadil uhasínající hvězdu Charlieho Sheena, výsledek dopadl více než dobře! Prostě mám tenhle film rád... ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

The Arrival je jeden z tých filmov, na ktorý si matne pamätáte z detstva a prakticky po desaťročiach na neho náhodou narazíte a pozriete si ho opäť... a zistíte, že je o ničom. Charlie Sheen hrajúci paranoidného vedca celkom ujde, ale celé to stojí na vratkých nohách priemernosti. Bežná filmová tuctovka, kde ani napätia nie je veľa (vlastne takmer žiadne). Čo je to potom za thriller bez napätia? Body plus aspoň za originálne spojenie globálneho otepľovania a emzákov... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama