Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je tomu již dávno, co jsem viděl tento kousek. V paměti mi uvízla jen Alfova písnička : Hej, hej, hej, hej, jedu si vzadu, v růžovym bouráku, nemá to vadu, dám si do čumáku, vzpomínám na svoji starou planetu, žil jsem tam se strýcem, vzpomínám i na tetu, žili jsme v chatrči, jestli se nepletu... :-) Průměrná komedie, Alf nezklamal, ale je jasné že na seriál to nemá. Ale i přesto zdařilý pokus o oživení vesmírné postavy, která si jen tak spadla na zem :-) 60% ()

mafianis 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne tam chýba to čaro s povodného seriálu ALF a chýbajú členovia rodiny Tennerovcov či hlúpi susedia Ochmonekovci. Ale zase tento film je zasa niečo uplne iné ako je komedialny seriál. Film je ponaný ako viac SCI-FI, s prvkami bláznivej komédie o mimozemštanovi, ktorý na zemi sposobí niekolko zaujimavých problémov pre diváka. Skvelá rodinná komédia pre všetkých... ()

Reklama

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Film byl koncipovaný jako backdoor pilot, který měl odstartovat novou serii. Bohužel film nevzbudil zájem studia jak by měl a tak v podstatě jen vysvětluje to co se stalo s Alfem po konci původní série. Je zajímavé že se rozhodli pro původní formát loutky Alfa, což byl jeden z důvodů proč se seriál původně zrušil, zase se tu nacházel omezené množství castingu, kteří mohli komunikovat s Alfem samotným. Humor je dá se říct podobný. Bohužel musím říct že toto na novou sérii opravdu nestačilo a po pravdě se nedivím že se čeká na určitý nápad který by Alfa mohl dostat zase na světlo. Naposled jsem se s ním mohl setkat v "dream sekvence" v Mr Robotovi, kde znovu využili loutku Alfa. Jestli se ale Alf znovu objeví na obrazovce asi ho uvidíme spíše v CGI verzi, nebo zcela animovaného a to do určité míry ztratí na orginálnosti. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale holt nějaké rozuzlení Alfova série potřebovala, když televize zastavila natáčení seriálu za minutu dvanáct. Teď už víme, kam Alfa armáda šoupla, jak s ním nakládala, a zda na něm opravdu dělala testy. Hlavním hrdinou filmu bohužel není chlupáč Alf, ale Mrtvola ze Žhavých výstřelů a ta kočka z jednoho z nejhorších dílů Pátku třináctého. Alf je součástí dějové linky, ale netvoří ji. Konec je dobrý, ale návrat na oběžnou dráhu se nekoná. Absence prostředí Tannerovic baráku, kde Alf páchal zlo, ubírá na působivosti, jelikož ve sterilním prostředí výzkumného ústavu se té všední neplechy moc zla páchat nedalo. Je to takové mdlé, nijaké, ovšem pořád lepší než otazník v hlavě po nedodělané poslední epizodě "Consider Me Gone". A ne, nemohli raději natočit 5.řadu, jak tu mnozí píšou. Herci Tannerovi měli natáčení i chlupáče plné zuby. To je konec konců hlavní důvod, proč s žádným pokračováním nikdy nesouhlasili. 30% ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Zobrazit mimozemšťana jako plyšáka mi nepřijde právě vkusné. Pokud se to donese skutečným mimozemšťanům, tak nám přiletí nakopat. Alf je zde prezentován jako stvoření lavírující svým naturelem mezi žravostí, chamtivostí, naivitou, inteligencí a debilitou, čímž má být patrně dosaženo komického, z mého pohledu však spíše antipatického účinku jeho postavy. Fandil jsem tomu americkému generálovi, co navrhoval Alfovu fyzickou likvidaci. I vojenským papalášům to někdy docela dobře myslí, a hlavně by ten film dřív skončil. Prý to původně byl nějaký seriál, nejspíš pro děti, tak ten neznám, ale bez tohoto filmu bych se klidně obešel. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama