Reklama

Reklama

Pantaleón y las visitadoras

  • Španělsko Pantaleón y las visitadoras (více)

Recenze (16)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh staví na velmi netradiční pointě a staví tak kvalitně že až na konci mě došlo, že příběh staví hlavně na chování hlavního hrdiny. Peruánci umě využívají svých překrásných amazonských exteriérů a dokáží vytěžit maximum s nápadu, že vedení peruánský armády dotuje děvky, aby si její vojáci přišli na svý. Mnohokrát jsem uvažoval, že z týhle země odejdu a vybíral si zemi mimo EU a USA , kam budu směřovat svůj další osud a během tohoto filmu jsem zatoužil vstoupit do peruanský armády, protože prostitutky a kuchaři jsou jediný dvě zaměstnání, který maj pro můj život konkrétní přínos. Film má mnoho zábavných momentů, hlavně když mluví generál, kterej vyjadřuje pohoršení nad tím, že místo aby jeho vojáčkům stát dodával zbraně, dodává jim kurvy, ehm návštěvnice. Příjemná pohodová, originální záležitost s výborným způsobem vyprávění, kde si podávaj dveře prvky komické, dramatické i romantické, aniž by to narušovalo celkové vyznění příběhu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně první film, co vidím z Peru. Doporučil mi ho Enšpígl a ten ho měl na doporučení od kareen a já oběma jim za tenhle boží filmovej zážitek neskonale děkuji. Nečekal bych totiž, že se z téhle vedrem a dusnem načichlé komedie vyloupne taková parádní zábava. Příběh je totiž takovej, že mladej nadějnej voják dostane na starost bandu prostitutek, které mají dělat radost vojákům na štábních věžích po celém Peru. On to vezme z taktického hlediska velice zodpovědně a vytvoří komando prostitutek, které na příkaz stíhají souloží tolik, že předčí i statistiky, kterými plánoval v brzké době okupovat celou zemi. To by ale nebylo, kdyby se do tohoto příběhu nezamotal vztah. Jakmile je totiž někde ženská, čichám průser. Ono to vlastně ani jinak nejde. Tady je to takovej smrad, že to vedro a dusno se mi natáhlo až do trenek. Každopádně absurdně komediálním způsobem se to příjemně zakončilo a já nemůžu dát jinak, než solidní čtyři. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nenápadná ukázka toho, že když se chce, tak to prostě jde. Aneb vládní úkoly nad soukromý život, což v tomhle případě platí dvojnásob. Z vojenského premianta a těžkého suchara na vedoucího bordelu, se vším všudy. Od vstupních prohdlídek, až po okamžik, kdy to celé tak trošku praskne. Milá komedie, při jejímž sledování jsem několikrát zaslintal. Asi jsem si měl dát dnes na oběd o jeden knedlík víc... ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Peruánské překvapení s poučením, že přílišná pracovní horlivost z vás může udělat i děvku... nebo přinejlepším bordelmamá v kalhotách :-) Svérázná komedie s prvky erotiky, romantiky i tragiky má svého supermuže s vášní pro výpočty statistik (kdyby byl každý jako vy, tak tahle země je jako Švýcarsko v Americe) a osudovou bohyni s víc, než pochybnou pověstí a svou exotikou, neobvyklým námětem jakož i zábavnou formou vyprávění skrze služební hlášení přinejmenším pobaví... co to povídám, že přinejmenším, vzhledem k obsazeným rajcovním jihoamerickým kráskám si troufám tvrdit, že pro mužské publikum se jedná o vysoko hodnotitelnou tutovku a vojensky šifrovanému, distingovanému výrazivu pro eskorty šlapek do vojenských teritorií - jako návštěvnický servis, návštěvnice, stanoviště a úkony, porozumí i ten nejsprostější civil. K obsazení a výkonům, až na patrné zbytky telenovelové rutiny, nemám připomínky, protože pro celkové vyznění se tento způsob performance zdá být vlastně jediným možným... Viděno během Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetla, takže nemohu porovnávat, ale to s jakou svědomitostí a důvtipem vykonával vzorný kapitán Pantocha svůj nový post vojenské bordel mamá mě vážně pobavilo, zvláště ta nová terminologie, to bylo pro ty štětky (pardon, návštěvnice) něco, co ještě nezažily. Jakmile se ale na scéně objevila nádherná Kolumbijka, komedie šla stranou, zato vášeň a sexuální napětí, přiživované navíc dusným a horkým prostředím peruánských pralesů ze snímku přímo tryskali. A i když mě ten závěr nedojmul zas tak, jak bylo možná zamýšleno i tak mi ty dvě hodiny uběhly překvapivě rychle. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* exotický námět a exotické prostředí mě nalákalo na tento peruánský film a samozřejmě i vyšší hodnocení těch pár diváků (momentálně 73), co ho vidělo. Rozhodně mě potěšil nevtíravý absurdní humor a jeho originalita, protože to se jen tak nevidí. Sice mi nadšení nevydrželo až do konce, jelikož v druhé půli se překlopí víc do romantické polohy, ale i tak si lepší tři hvězdičky zaslouží. Kdo hledá kuriozity, tak by si tento film mohl vychutnat a ostatní si pošmáknou na hezkých holkách, kterým by jejich výkonnost mohly závidět i zasloužilé ruské údernice ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

S peruanskymi filmami sa teda nestretavam, a tuto ma isty mlady sympatak Salvador Del Solar na starosti bandu prostitutiek, ktore zabavaju vojakov po stabnych veziach statu Peru. Pritom sa zapletie s mladou krasnou samicou a vznikne laska. Sympaticky film, a to peruanskych filmov som videl len minimum. 76 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jsem rad, ze nejsem jediny, ktereho Kolumbijka nenechala chladnym:-). Velmi elegantne natocene eroticke pnuti... Vedle toho je zde prostor i pro vtip, trochu toho dramatu a romantiky. Skoda prepalene stopaze, pribeh neni nic extra, diky vyse popsanym kladum a hlavne diky Angie Cepedy si film ctvrtou hvezdicku zaslouzi zcela bez obav. ()

Ninkaa 

všechny recenze uživatele

Filmová zpracování literárních děl bývají leckdy nevalné úrovně a diváka znalého předlohy spíše znechutí, než nadchnou. Lombardiho adaptace Llosova románu Pantaleón a jeho ženská rota je však adaptací více než povedenou – sice ochuzenou o obrazy šílení prapodivné náboženské sekty, ale o to více kompaktní. Salvador del Solar je v roli kapitána Pantochy více než důvěryhodný, rovněž tak Pilar Bardem v roli bordel mamá je úžasná; s mými představami se trochu rozcházela pouze osudová Braziliánka – ve filmu nazývaná Kolumbijka – ale tak už to u adaptací zkrátka bývá, že ne vše se shoduje s představami, které si čtenář o postavách textu udělá... ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Kapitán Pantoja je ukážkovým príkladom oddanosti, poctivosti, poslušnocti a vzorom dôstojnika peruánskej armády. Preto je svojími nadriadenými poslaný do džungle s tajným poslaním zriadiť zákaznícky servis pre vojakov slúžiacich na hranici štátu. Nejedná sa o nič iné ako o bordel a výber prostitútok, ktoré by obšťastňovali sexuálne abstinujúcich vojakov. Všetko zvláda na výbornú až potiaľ, pokiaľ sa nezaľúbi do prostitútky prezívanej Kolumbijčanka (prenádherná Angie Cepeda). Málokedy sa môžeme stretnúť s peruánskou tvorbou, ale toto mi skutočne vyrazilo dych. A tragický záver to ešte priklincoval. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nepotkal film, z kterého by erotika, vášeň a sexuální napětí sršela tak silně, svůdně a neodolatelně jako v téhle povedené latino komedii! Od okamžiku, kdy se na scéně objevila v celé své hříšné kráse Kolumbijka i mně na čele začaly vyskakovat kapičky potu....stejně jako hlavním hrdinům z všudypřítomného pralesního vedra. Jiskření mezi hlavní dvojkou bylo opojné a svůdné. Už to by stačilo, ale ona je to navíc fakt výborná komedie, v které sympatický vojenský bordelpapá kapitán Pantocha s takovou vervou a nasazením vybuduje komando kur...v tedy vlastně "návštěvnic", že jsem se často válel smíchy pod noťasem :-)) A ta terminologie! Muy muy bien ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Co se může stát, když začne vedení armády dotovat svým vojákům... ehm... návštěvnice, aby předešli obviněním ze znásilnění po celé zemi? Zvlášť, když je to tajného vládního servisu zatažen morálně nezkažený a čestný workoholik. Ať to už v Peru napadlo kdokoliv, byl to génius a nápad se mu extrémně vydařil. Kromě spousty lehce komediálních momentů, krásných holek a ještě krásnější přírody peruánského pralesa je nám ukázáno i postupné propadání se zapáleného a oddaného Pantaleona do jemu nového byznysu s lehkými dívkami a jak se mu mění původně idylický soukromý život. Přeci jen, jste li armádní kuchař, počítá se s tím, že ochutnáváte své pokrmy, ale co když děláte v armádě pasáka? ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Slzy mi tiekli po tvari, toľko som sa nasmial pri tomto snimku. Skutočne originálne a perfektne zahraná rola kapitána ako vážne to dokázal brať (tú prvu polovicu pokiaľ sa neobjavila kolumbijka). A tie jeho reporty generálovi som si musel pretáčať lebo som sa smial. Moje prvé stretnutie s peruánskym filmom ale veľmi vydarené. ()

RomanT 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl, že zpravodajství z vojenského logistického centra na břehu Amazonky natočené na prošlý filmový materiál ORWO z bývalé NDR bude tak zábavné? ()

Reklama

Reklama