Reklama

Reklama

Snědený a opuštěný

  • USA Eat and Run

Obsahy(1)

V New Yorku se záhadně ztrácí obyvatelé italské čtvrti. Detektiv McSorely (Ron Silver) pomalu rozplétá strašlivé tajemství a dostává se na stopu vesmírného monstra, pro nějž jsou Italové vyhledávanou pochoutkou. (J.Connor)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohel byla mega břečka. Nebudu se přetvařovat film jsem dokoukal s tím že jsem dost často koukal do novin které byly zábavnější než tohle dílo. Komedie je nulová člověk se nepousměje ani na 2 vteřiny. A celou dobu sledujeme vztah nějakýho vola a nějaký naivky a do toho se občas objevý vyžraný prase. Vůbec nechápu co koho vedlo tohle natočit. A vůbec nechápu proč já tohle zrovna viděl. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Pojmem kýč si rozhodně představuju něco jiného. Kýčovitost neznamené, že je něco automaticky špatné a velmi trapné a právě to jsou adjektiva přesně padnoucí na Eat and run. Cítím tam určitou upřímnou snahu o ztřeštěnou a skutečně velmi bláznivou komedii (už jen ten námět, že), ale prostě to nefunguje a u většiny fórků spíše nabíhá obří WTF, jemuž napomáhají lowbudget a sestava sice celkem solidních, ale stále spíše třetiligových herců. U nás vydal na VHS label Lars, prvních 20 minut mé kopie bohužel někdo přehrál Občanským judem, tak snad mi nic podstatného neuniklo, heh. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V konečném důsledku je tak snímek „Snědení a opuštění“ strašný kýč a moc se s tím neudělá. Není to vtipné, není to strašidelné a zápletka je jednoduchá, většina dění je podřízena oněm hloupým vtipům. S tím se prostě nic nenadělá. Pokud vám blbý humor nevadí, tohle si možná užijete, ale skákat do stropu z toho asi nebudete. Jestliže se ale sháníte po raritách, tohle je docela vyhovující kousek. ()

Reklama

Reklama