Reklama

Reklama

Bakaláři 1997


Zákeřná diagnóza (E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Úsměvný příběh o jedné záhadné nemoci, na jejíž vyléčení stačilo tak málo... Povídka z cyklu Bakaláři 1997 (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Flyer 

všechny recenze uživatele

Až na to, že pointa je jasná prakticky hned zpočátku, tento bakalářský příběh celkem ujde. ()

Reklama

zputnik 

všechny recenze uživatele

Předně: Tento "úsměvný příběh" obsahuje tolik nebetyčně (s prominutím) přihlouplých replik a hlášek, že kdybych tomuto žánru více holdoval, tak se u mě stanou kultovkami mezi hláškami. Co věta některé z postav, to perla a hláška jak vystřižená ze života; vystřižená však v jakémsi nehorázně cynickém smyslu - s reálným životem mají totiž tyto repliky pramálo společného. Pokud ano, pak tě-pic; vysvětlovalo by mi to všechny ty zdánlivě bezdůvodné sebevraždy kolem těch, kteří v životě tomuto typu komunikace holdují. A herecké výkony? Nějaké veselejší téma by nebylo? Beru, že jde o Bakalářský cyklus, ale i tyto příběhy ze života mohou být udělány (v rámci TV možností) kvalitně a na úrovni (aspoň má naivní dušička tomu i po letech stále věří). Shrnuto a podtrženo: Možná to vše bylo myšleno záměrně, se záměrem pobavit. Bohužel si pod úsměvným příběhem představuji trošku něco jiného. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel mě byla pointa jasná prakticky od půlky, kdy mi to došlo s těmi kraťasy, ale že na to nepřišel ani doktor, který ho v nich opakovaně viděl a měl ho před sebou celého... Tohle je spíš úsměvná příhoda k rodinnému krbu při dlouhých zimních večerech nebo na svatbě po osmé hodině večerní a před desátou hodinou večerní. Ale jako bakalářský příběh...? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama