Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku příběhu se v sevřené pěsti zavražděného muže najde ústřižek fotografie. Jak se ukáže, ústřižek je součástí skládačky, která označuje místo, kde je ukrytý poklad. Skládačku vymyslel lupič Bonamico. Ten je už pár let po smrti. A poklad, tři čtvrtě milionu dolarů, může vyzvednout jedině ten, kdo dá celou skládačku dohromady. A aby to neměl tak snadné, ústřižky vlastní několik lidí. V detektivním příběhu podle románu Ed Mc Baina se nejen usilovně přemýšlí, jak dát skládačku dohromady, ale také vraždí... A tak Steve Carella, Mayer Meyer, Bert Kling, Cotton Hawes, Arthur Brown - policejní tým 87. revíru ve městě Isola má po čem pátrat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

quokam 

všechny recenze uživatele

Po Panence druha detektivka se Stevem Carelou, tudiz muzeme srovnavat. Ale vlastne jen na prvni pohled. V Panence Carela v podstate celou inscenace lezi svazany v zajeti, zde aktivne vysetruje. Ale jo, Abrham se mi v teto roli libil o neco vice nez Bartoska. Taktez Vladyku uz ma clovek vice zafixovaneho jako Srsne. Onen cernoch tam byl ocividne jen pro posledni scenu, jinak nosil kavu jako mourenin jizanskym statkarum. K Panence inscenace nedosahuje, priserny dabing respektive postsynchron cernocha se nedal poslouchat, ale jinak to je poctiva prace. 4/10. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná kriminálka s obstojným hereckým ansámblem, klíčem k rozlousknutí případu je fotografie rozstříhaná na malé kousky, které je nutné poskládat jako puzzle.. Závod s časem může začít, neb strážci zákona nejsou jediní, kdo jde po stopě ukrytému lupu z bankovní loupeže.. Hana Maciuchová jako majitelka galerie opět báječná, škoda jen, že ve vedlejší, malé roli.. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Počeštělý Evan Hunter.  Já v tom svou oblíbenou detektivku našel. Negr se zde nazývá negrem. To už nikdy nezažijeme.... Stejně jsem si Steva Carellu  představoval jako Bartošku. Vysoký brunet. Śkoda že Serges Mipoumgui opravdová černá huba vypadá tak mile. Já si přál aby Brožovou tu děvku znásilnil a ještě jí něco vyřízl na prdel. Nic jiného si nezaslouží! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Od televizního zpracování románu Ed McBaina asi těžko čekat nějakou velkou slávu. Jenže mne až překvapilo, jak unyle je tohle zahrané, natočené a v celkovém konceptu mizerné i co se výpravy týče. Tak strašně se to snaží být americké, až je to směšné - nutný černoch, Jižanka, módní salón na pětníku, moderní obrazová galerie - to vše se dalo i ve studiu, v ateliérových podmínkách připravit daleko lépe. Herci hrají jako z musu, chybí tomu nějaká šťáva, drajv, uvěřitelnost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejúsměvnější na celém tomto televizním filmu, bylo Vladykovo vykopávání dveří – nejpohlednější pak Brožová v košilce. Velká škoda, že se tvůrcům nepodařilo vytvořit pořádnou atmosféru – jo, pár záblesků tu bylo, mrtvol taky – příběh byl zajímavý a herecké výkony taky nebyli špatné, ale stejně se cítím tak nějak ochuzený. Každopádně se Jaroslav Dudek a spol neměli za co stydět. Dívat se na to určitě dalo… ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • 87. revír se nachází v New Yorku, v severním Brooklynu. (sator)
  • Steve Carella (Jiří Bartoška) říká: „Vyplňte formulář pro útok na veřejného činitele.“ Jednak termín veřejný činitel je ze socialistického soudnictví a hlavně pachatel nevěděl, že se jedná o policistu. (sator)

Reklama

Reklama