Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Okap (S03E06)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Pat se rozhodně natírat okap, a Mat mu v tom ochotně pomáhá. At zkouší cokoliv, pořád padá. Stoleček nepomáhá, ani otáčející se stolička na cihlách. Nakonec udělají něco jako výtah z věcičky na mletí masa a cihel. Pat díky úspěšně dokončí natírání okapu, ale pro změnu zase spadne, přičemž se chytí okapu a všechna barva zůstane na jeho rukách... (Matrinx)

(více)

Recenze (22)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch epizod, kde budete nad Patovou a Matovou demencí jen nechápavě kroutit hlavou a ťukat si na čelo. Ovšem s patřičným úsměvem na tváři... Co takhle žebřík hoši? 7/10 ()

Reklama

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (2)

  • Když Mat spadne z první cihlové věže, kterou postavili na podkladů stoličky a kartonu, v dalším záběru je vidět mhohem méně cihel. V tom dalším se ale záhadně postaví schody z cihel, které tam vlastně ani nebyly. (Petr.Penicka)
  • Když se Pat chytne asi v polovině epizody okapů, než vybalancuje rovnováhu, barva okapů není nijak setřena a ani on nemá špinavou ruku. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama