Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byl opravdu jen zoufalý pokus vytřískat co možná nejvíc peněz. Nejhorší na tom bylo, že to tvůrci mysleli vážně a nejednalo se o žádnou parodii, i když to tak místy vypadalo. Některé efekty byly tak gumové, že jsem si vážně musel párkrát protřít oči jestli vidím dobře. Jakýkoliv náznak strašidelné – hororové atmosféry jsem tu nepostřehl ani jednou a myslím si, že tohle byl vážně provar. Jiné slovo než trapné to skutečně nevystihuje lépe. Pokud se u tohoto někdo snad bál, tak by se měl přestat na horory raději dívat. Mohlo by se stát, že by si u nějaké opravdu kvalitního kousku mohl přivodit infarkt. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Na každom kroku mliečne ruky, nohy, hlavy, z každého rohu vysia vlasy, čumia oči a miesto gradovaného napätia (na príbeh som rezignoval už v jednotke) obohrané lakačky, ako na bežiacom páse. Velice nudná záležitosť, akú som od hororového matadora Shimizeho kalibru nečakal. Že by nám zcarpenternieval? 40% ()

Reklama

chmíří 

všechny recenze uživatele

Opravdu několik hodně strašidelných a skvěle nafilmovaných scén je bohůžel díky absenci hlavního a kvalitního příběhu zcela nevyužito a celý film to hodně sráží...ale musím uznat že i přesto sem měl několikrát hodně nepříjemný pocit (koukal jsem se v noci) a čekal jsem že to bude mnohem větší blbost...60% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Druhý díl postrádá svůj největší prim....pocit strachu a napětí. Taky casting zrovna nebyl šťastný a "ségra" je strašně nesympatická a taky bez hereckého talentu, ale naštěstí se ve filmu vyskytuje minimálně, takže ostatní to jakž takž vyvažují. Ale jako filmík na jedno zhlédnutí je to fajn záležitost, která rozhodně nenudí. ()

blues 

všechny recenze uživatele

necekal jsem od tohoto nic extra, rozhodne jsem neceklal, ze to bude lepsi nez 1.dil, ale v ramci remaku je to nadprumer. sice se to zvrhava ve vyvrazdovacku, ale ucel, ktery si to stanovilo na pocatku - a to vystrasit - to do puntiku plni. I kdyz se zabiji a umira porad stejne, pro me to na zajimavosti neztratilo, otevreny konec dava pruchod dalsimu pokracovani, tentokrat snad jiz poslednimu... ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • 20-milionový sequel studia Sony vystrašil z amerických diváků během prvního víkendu promítání (13. – 15. 10. 2006) 20,8 mil. dolarů na vrcholu žebříčku. Celkový výdělek se vyšplhal na 39,1 milionu, což je znatelný pokles oproti prvnímu dílu z roku 2004 a jeho 110 milionům. (imro)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 38. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama