Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom, čo Keiko pristihne svojho priateľa ako ju podvádza, odsťahuje sa do malého mesta, kde si nájde prácu na polovičný úväzok v miestnej drogérii. Krátko na to sa stane centrom záujmu miestnych mladíkov, ktorí sa do nej postupne všetci zaľúbia. Keď zistia, že jej obľúbeným športom je lacrosse, nevahájú a jeden po druhom sa začnú prihlasovať do miestneho lacrossového klubu, aby si získali jej srdce. (Adrian)

(více)

Recenze (10)

May 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne lehka a stravitelna japonska komedie o bande prestarlych malomestskych playboyu, co se zakoukaji do mladicke Keiko, ktera po rozchodu s pritelem prchne z domu a v cizi ctvrti nastupuje jako brigadnice do nove otevrene super-moderni "lekarny". Jenomze jak na sebe upoutat pozornost, kdyz jste o dve generace napred? Nezbyva nez se pomalu skrz spolecne zajmy, byt jsou zamerne, dostavat k blizke osobe.. Uaaaa. Je to nadhera sledovat tlupu senioru pokousejicich se hrat zensky lacros jako by jim bylo zas dvacet; To odhodlani podnicene minimalni pravdepodobnosti, ze by se do nich postupem casu zakoukala trenerka sama. Krasa. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Rena Tanaka je neskutečná kočka i v lékárnickém plášti, takže se není co divit, že partu dědků v čele s indiánským houmlesákem chytne při slastném pohledu na ni druhá míza :-) Drugstore Girl je nevyvážená komedie - vtipné a půvabné okamžiky se v ní střídají s tak připitomělými a trapnými (někdy film vypadá jako ochotnické cvičení), že jsem zpočátku nevěděl, jestli se mám smát či brečet. Jenže snímek byl evidentně natočen s velkým nadšením, které se snadno - poddá-li se mu po prvotním šoku - může přenést i na diváka. Jako na mě. He he :-) Snímku - třebas přiblblému -, který mi dokázal tak obrovsky zvednout náladu, méně než 4 hvězdy prostě nedám. "To je nějaká nová sekta??"... "Promiňte, můj manžel má krizi." ((-: 7/10 ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Ten film je debilně trapný, až je vlastně zábavný. První půl hodinu jsem nestačil vnímat, na jakou blbost se koukám. Když jsem přistoupil na to, že je to jen taková kravinka, tak jsem se párkrát i zasmál. Kdyby ta holka nebyla tak okouzlující, tak by ten film nestál opravdu za nic. Možná jsem k němu až moc krutý, ale když tady kolem koukám na ta vysoká hodnocení, tak mi to prostě nedá, abych to neuvedl trochu na pravou míru. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Parta přátel potká v místní drogerii krásnou prodavačku (Rena Tanaka) a začnou o ni nelístostně soupeřit, jelikož jsou všichni o nějakou tu generaci věkově před ní, tak začnou hrát lakros, aby se jí dostali blíž na tělo. A mix humorných a bláznivých situací může začít. Rena je na ně ze začátku naštvaná, ale když vidí jejich snahu trénuje je dále. Zejména ta výcviková část s lakrosem mě totálně ničila, stejně jako když přijede místní televize zpovídat tým proč hraju náhle lakros, oženit se, vykoupat , vyspat se atd. s Obayashi-san:) Obayashi, mě ztrapňujete moji rodiče se dívají! Chlapík, moji taky! Rena Tanaka je ve své roli výborná(kdo by po ní nebláznil bez ohledu na věk), ale i zbytek obsazení dává ze sebe maximum, a věříte jim úlohy bandy co si chce zablbnout na stará kolena, kromě Keiko je tu zajímavá vedlejší postava, nemluvný "indián" Geronimo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrná japonská komedie o tom, jak se několik starších chlápků honí za mladou holkou a pak kvůli ní začnou hrát lakros. Skutečně vtipných scén zde moc nenajdeme, většinou se jedná jen o "rádoby vtipné" scény plné ksichtících se obličejů a pádů při lakrosovém utkání. Renu Tanaku jsem poprvé viděla hrát větší roli a musím říct, že je sice možná pěkná, ale nezdá se, že by uměla moc hrát... Od filmu jsem celkově čekala trochu víc. ~(1,6)~ ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tuto průměrnou komedii drží nad vodou jenom Rena Tanaka, která mi v tomto filmu připomněla Ryoko Hirosue. Svou roztomilostí a svým úsměvem strhává každou scénu, ve které se objeví, na sebe. Nebýt ní, tak bych hodnotil jen 2*, neboť zas tak vtipná komedie to nebyla. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně živelná, originální a zvláštní komedie. Postupně Drugsture Girl zůstane již jenom divným a hlavně ne moc zábavným blivajzem. Sledovat pětici dědků jak se snaží sbalit teen školačku není vůbec vtipné, ale spíše otravné. Televizní zpracování co se týká hudby a kamery také moc nepomáhá k zalíbení si naprosto nesympatických postav. I když jsem už něco z Asie zažil, tak tohle jde naprosto mimo mě. 30 % ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skvěle ulítlá japonská komedie natočená s takovou lehkostí a upřímností, no prostě Japonci. Hlavní protagonisti, kterou tvoří partička "dědků", jsou prostě k neodolání. I když občas zabředne do míst, kdy si řeknete: "Bože, to je ale kravina.", tak stále film obsahuje dosti kvalitních komediálních scén a hlavně hlášek, u kterých se budete strašně chechtat. 75% a směju se ještě teď. -- "Zase studený nudle? Máš ráda studený nudle? - Jo, mám.-To je další věc, kterou na tobě.......nesnáším!!" :D:D:D ()

Reklama

Reklama