Reklama

Reklama

Teror na londýnském mostě

(TV film)
  • Česko Hrůza na londýnském mostě (více)

Obsahy(1)

London Bridge, Londýn, Anglie, 1888. Jack Rozparovač zemře v řece Temži, do které z mostu spadl. Londýnský most, Lake Havasu, Arizona, 1985. Do tohoto nového mostu je při stavbě zasazen slavnostně poslední a původní kámen ze slavného Londýnského mostu a celé město se těší z díla. Od této chvíle se ale začínají dít v okolí mostu podivné vraždy. Policista Don Gregory (David Hasselhoff) začíná mít tušení, že vrah není tak úplně z této doby. Myslí na Jacka Rozparovače a jeho oživení. Nikdo tomu samozřejmě nevěří... (IFA movie)

(více)

Recenze (16)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

David si mezi "MLADÝMI A NEKLIDNÝMI", "KNIGHT RIDEREM" a "POBŘEŽNÍ HLÍDKOU" připsal něco videobéček (REVENGE OF THE CHEERLEADERS, HVĚZDNÁ SRÁŽKA, WITCHERY, POSLEDNÍ MSTITEL, FOTOGRAF) a TV béček (LAVINA, KOLAPS, NICK FURY). Tenhle televizní horůrek patří k jeho prvním snímkům a i když vysílá Jacka Rozparovače originálně do současné Ameriky, nezaujme ani banálním scénářem a nudnou režií, ani ošmelenými vraždami, ani Davidovými úžasnými kudrlinami. Zajímavostí budiž, že nijak zajímavou hudbu k filmu složil autor znělky "MISSION: IMPOSSIBLE" Lalo Schiffrin. ()

kkarx

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tenhle horor, nebo spíš jeho část než jsem musel do postele, když mi bylo něco mezi 7-9 lety na dovolené v chatě Srní v hlubokých šumavských lesích (chata je v prudkém svahu poblíž Srní na cestě z Čeňkovy pily). A v tom věku mě to úplně hrozně vyděsilo. Ale můžu říct, že i dospělí, v té době ještě nejspíš nezvyklí na horory, sěděli přikovaní na židli a ani nedutli. Byla polovina 90. let a na tu dobu mám krásné vzpomínky z dětství, takže jsem to už takových 20 let neviděl a nemůžu to hodnotit. Dneska mi přijde jako větší hrůza, jak rychle utíká čas. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o legendárním Jacku Rozparovači již bylo natočeno opravdu hodně, ale jen málokterý z nich stojí opravdu za to. Tento televizní snímek však patří do kategorie těch lehce podprůměrných a to i přesto, že tvůrčí myšlenka je do jisté míry docela originální. Nápad přenést londýnský most do Ameriky je vskutku zajímavý a do jisté míry i netradiční. Nicméně to však nemění nic na tom, že celková lacinost a místy až nudnost jeho kvalitu docela znevažuje. Samotné vraždy jsou místy totiž opravdu sterilní, stejně jako výkon hvězdného Davida. Ten zde vážně zazářil především svými kudrlinami a bělostí zubů. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

nedostatky tohoto filmu jsou jeho přednostmi. jedinými, zato velkými. dokonale špatný český dabing, policista který nemůže střílet, David Bukačka si krásně probrečí a herecky naprosto "exceluje" a ohromuje svými dedukčními, až paranormálními schopnostmi... a jako správní amíci si tu hodně povídají, většinou jsou to naprosto šílené pindy o ničem, zdroj potencionální škodolibé divácké zábavy. jo a spíš než horor je to prostě detektivka, pomineme-li fakt, že se na začátku vrah "vynoří" z kamene, po zbytek filmu má normální lidské vlastnosti a ani hrůzu nijak nebudí (není náhodou u hororu zvykem, že by se člověk měl bát... aspoň trochu... aspoň chviličku? tak to tady rozhodně nehrozí) "Cítím tu vražedné vibrace" / "Zavřete mi tu to městečko." "Městečko v žádném případě nezavřeme" atd. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se dost těšil, už jen kvůli Barbeau nebo Gulacerovi a i kvůli Hajzhofovi. No a nakonec se z toho vyklubala průměrná detektivka, Schifrinova hudba byla sice parádní, ale ani po kotníky nedosahovala genialitě Howlingu. Bohužel režisér nevěděl co chce točit, vyšetřování vražd, nebo horor s dusnou atmosférou, která se ale bohužel po půli filmu totálně vytratila. Ne nemusel to být špatný film, ale je až moc nevyváženej, ale ztracenýho času mi líto není. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama