Reklama

Reklama

Freddy VS Ghostbusters

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2004, 35 min

Recenze (8)

swamp 

všechny recenze uživatele

Sice hrozný scénář, dialogy i kamera.. ale Freddy se celkem povedl a přeci jenom je to fanouškovský film, který si aspoň tu jednu hvězdu zaslouží. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné, i když místy byly některé ty hlášky trochu trapné... a je škoda, že kamera byla tak děsná. Ale Freddy se jim docela povedl. Oceňuju amatérskou snahu, jako film od fanoušků pro fanoušky to docela funguje, ale zase takové veledílo to není. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

půlna půl. Fan film, kde Freddy se opravdu hodně povedl a krotitelé tak akorát. Ale za to ten zbytek se totálně nepovedl, takže. 45% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Až prekvapivo zábavný crossover. Hodnotenie samozrejme berte s rezervou, pretoze sa jedná o čisto fandovskú záležitošt, ale na pomerne profesionálnej úrovni. Mňa dostala... P.S.: tahaj na http://www.braxtanfilm.com/dloads.html - okrem FvsGB je tam aj množstov iných paródií ako Friday The 13th Again, Freddy Vs. Jason 2 či Illegal Aliens Vs. Predator. Have fun :) ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Inu, 2 hvězdy si to určitě zaslouží. Už jenom za ten celkový nápad a Freddyho krásnou masku, ale že by se jednalo o nějaký wet dream největšího fanouška obou sérii, tak to fakt ne. ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

srandovní studentský filmíček.. k odcenění je hlavně ta snaha mno a hlavně je škoda že kamera byla tak příšerná.. ()

Reklama

Reklama