Reklama

Reklama

Kame wa igai to hajaku ojogu

  • Japonsko 亀は意外と速く泳ぐ (více)
Trailer 1

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (5)

Ceres 

všechny recenze uživatele

I když jsem si zpočátku říkal, že to zas tak dobrý film nebude, tak jsem se opět příjemně zmýlil. Japonci dokázali postavit zase takovou nenáročnou komedii, která oplývá skvělými nápady, ale zvláště perfektním humorem, kdy bombastické scény, kdy se prostě musíte smát jako "zasekaný záchod", Nazi kuřecí křidýlka a zvláště Jurino "Hue he he he hee", mě pokaždé dostalo. Nádherná lehkost a hravost s komediálními prvky vynáší tento film do vyšších pater. Nemůžu si pomoci, bylo to parádní pokoukání. 90% ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Takto to vyzera, ked sa japonci hraju a na film az tak nedaju. A taka pekna spionazna amelia po japonsky to mohla byt. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o průměrný film. Já jenom za těch 90 minut nějak nezjistila, jak k němu přistupovat. Není to komedie, u které bych se smála od začátku až do konce, ale celou dobu jsem měla z části pobavený, z části nechápavý úsměv. V jeden okamžik mě dokonce napadlo, že ta želva je špion. Naprostá blbost, ale asi to odráží, jak moc jsem ten film pobírala. Přesto mě celkem bavil. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, postavený zejména na charismatu Juri Ueno, na kterou se moc dobře kouká, většinou s mírným úsměvem ve tváři. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama