Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou animované komedie ve stylu slavného South Parku je devítiletý zrzavý Pimp, který se nedokáže přizpůsobit životu na předměstí, nemá kamarády a den co den musí čelit posměchu. Jeho život nečekaně změní prostitutka Sweet Chiffon. Vezme ho do svého pracoviště, baru Hřiště, kde ho seznámí s pasákem Džusem. Okouzlený Pimp se s ním spřátelí a rozhodne se být také pasákem. Začne se oblékat jako on, a dokonce využije Džuse k tomu, aby zapůsobil na spolužáky. A když se pasák dostane do potíží, je odhodlán mu pomoci. Starosta Tony Gold totiž Džusovi pohrozí, že zavře jeho bar, pokud nedostane devadesát procent všech zisků. K nátlaku dokonce zneužije i Pimpa. Když se totiž chlapec odmítne vrátit k matce, obžaluje Tony Džuse z jeho únosu, nechá ho zatknout, podminuje a zavře jeho bar, a pak začne unášet jeho prostitutky. Džus je sice přesvědčen, že ho Pimp zradil, ale rychle pochopí svůj omyl, když ho chlapec ve vězení navštíví a pomůže mu uprchnout. Společně pak vymyslí plán, jak se starostovi pomstít, a zapojí do něj také Pimpovu matku, která jim pomůže nejen získat klíče od radnice, ale také osvobodit unesené prostitutky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

freddy 

všechny recenze uživatele

Se zvědavostí jsem koukl v nočních hodinách na Nově na tuhle animovanou komedii ve stylu South Parku, která byla k mému překvapení docela povedená. Animace je naprosto výborná, tam nemám jedinou výhradu, a dějově to sice možná je docela prosté, předvídatelné a nikterak překvapující, ale jako film, u kterého se nemusí přemýšlet jsem to rozhodně uvítal. Zkrátka tohle je super záležitost na odreagování, která obsahuje mnoho sprostých slov, a která rozhodně není pro děti. Filmu pomohla i velice přívětivá délka, 74 minut je na takový druh filmu, kde téměř o nic nejde, tak akorát, než se člověk stihne začít nudit, tak film skončí, takže i v tomhle vidím oobrovskou výhodu filmu. A nakonec se dostávám k jednotlivým postavičkám, které jsou bezchybné, pasák Šťáva je sympaťák ve fialovém pruhovaném obleku, Junior je taktéž velmi vyvedený stejně jako jeho hlodavčí kamarád, který chce ojet všechny ženské široko daleko, a Juniorova máma, která se promění v sexy šlapku, to je zkrátka parádní nápad. S tímhle filmem nemám jediný problém, je to výborná odreagovávačka na páteční noc a já svého času stráveného s Malým pasákem rozhodně nelituji. Do kvalit South Parku tomu ale přece jen chybí více vtipnosti (nahlas jsem se zasmál snad jen dvakrát), takže zůstávám u stále docela solidních čtyř hvězd. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Určitě nejde o nějak zásadní film a komediální pecku ( na to je příliš předvídatelný a z hlediska kvality gagů jen průměrný), ale o roztomile nekonformní a především politicky a společensky nekorektní kousek s nenuceně chytrou nadsázkou o chlapečkovi, který vyrůstá bez otce a tak dlouho hledá otcovský vzor, až se shlédne v majiteli striptýzového baru - pasákovi s přezdívkou Džus. Svým bezelstným způsobem uvažování nahlíží onen kluk i na svět erotického byznisu. Do něj mimochodem pronikne příznačným způsobem - malý hrdina se vypraví vykonávat dobré skutky a z ženy, které chce pomoci přejít vozovku, se vyklube prostitutka... Mluva filmových hrdinů je poněkud... ehm... jadrná, takže už vzhledem k příběhu je jasné, že tenhle animák nepatří k vyplnění volného času dětí. Celkový dojem: 55 %. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Snaží se to tvářit strašně provokativně, ale ve skutečnosti je ten animáč krotký jako štěňátko, které stáhne ocásek mezi nohy po páníčkově zašustění novinami. Libovolný díl Southparku je podstatně tvrdší nářez než tahle bajka o chlapečkovi, co tráví svůj čas v bordelu studiem kariéry úspěšného pasáčka koz a bobrů. Nebylo to dostatečně šokující ani dostatečně vtipné, pár sprostých slov a kreslené dudy dnes stěží ohromí někoho z cílové skupiny diváků... ale možná to některým aspoň zvedlo péro, když už bránice zůstala v hrobovém klidu. Já při své frigiditě zůstala naprosto nezúčastněná a nejsem si tak docela jistá, za co dávám 50%. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pokus o přiživení se na vlně úspěchu, kterou vyvolal seriál South Park. Malý pasák, je velmi pěkně a zajímavě ztvárněn po animační stránce, ale i přesto, že se ve filmu občas vyskytnou dobré hlášky, je film oproti např. South Parku jen průměrným odvarem. Myslím, že se nejedná o film, u kterého bych prahnul po dalším shlédnutí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je ako pre deti z nejakého lacného detského animovaného kanalu. Potiaľ by to ale bolo viacmenej v pohode. Ale príbeh končí asi tam, kde sa začína a konči jeho samotný názov - Malý pasák...alebo zoberte svojho 8-ročného fagana a zaučte ho do tajov pasáctva šľapiek. Že vám to nedáva zmysel?...tak to je "šok". "Nadhľadový humor" u mňa nefungoval, aj keď sa tvorcovia (niekedy) snažili. Hodnotenie: 50% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama