Reklama

Reklama

Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht

(TV film)
  • Slovensko Spestrime si život: Chalani to tiež nemajú ľahké

Obsahy(1)

Traja kamaráti sa náhodou dostanú k rastline, ktorej plody majú na ľudský organizmus neuveriteľné sexuálne účinky. Keď ju niekto užije, tak osobe, ktorú prvú uvidí nemôže odolať. To však so sebou prináša aj množstvo nepredvidateľných situácii. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Juto 

všechny recenze uživatele

Túto komédiu možno ľahko chápať ako ďalší nemecký tínedžerský film, ktoré nie sú až tak dobré. Scenár je obrovský chaos a všetky ostatné zložky (herecké výkony, réžia atď.) nie sú o nič lepšie. 3/10 ()

HJ-FILIP 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že zbytečně podhodnocený film. Začátek je sice jak z béčkového hororu nebo parodie na něj a po pravdě je ve filmu několik troche slabších scén, jako doručování pizzy nebo stěhování. Jinak je ale zajímavé vidět téměř současně osudy tří lidí na 3 různých místech a v podobných situacích. Pro jsou určitě trefné hlášky a vtipné scénky, Není to trhák na celý večer, ale film, u kterého se dá večer příjemně zasmát. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

S nemeckými teenage komédiami to fakt ide z kopca. Postaviť zápletku na erektívnej sile nejakého kvietku? WTF? Trojica hlavných hrdinov by mala začať trénovať ako im sadne do ruky lopata, lebo to že sa uživia herectvom si nemyslím. Orgazmus lepšie zahrá náš miestny farár. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama