Reklama

Reklama

Vysoká frekvence

  • Itálie Qualcuno in ascolto (více)
všechny plakáty

Danny je malý vášnivý radioamatér, který žije se svou maminkou na pobřeží Spojených států a neustále navazuje spojení s loděmi, na nichž hledá svého zmizelého otce. Jednoho dne naváže spojení s Petrem, který pracuje sám na retranslační stanici vysoko v Alpách, a na dálku se s ním skamarádí. Při jedné z relací zachytí Petr na svém monitoru zvláštní obraz - vidí interiér bytu, v němž právě dochází k záhadné vraždě. Oba začínají složitě pátrat po neznámém bytě a po původcích zločinu, který v něm byl spáchán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

helljahve 

všechny recenze uživatele

Danny, 10 ročný rádioamatér sa cez vysielačku spojí s Peterom, ktorý pracuje na satelitnej telekomunikačnej stanici. Peter náhodne zachytí cez satelit vraždu v priamom prenose, a tak sa rozhodnú pátrať na vlastnú päsť. Netušia, že ich stopy privedú až k medzinárodnej špiónáži. Pekný tv film, ktorý mi spríjemnil jedno mrazivé popoludnie. A pochváliť musím aj skvelý sk dabing, čo sa nestáva tak často. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zlatá 80. léta. :-) Pokud uvěříme tomu, že Peter zůstane sám na satelitní stanici vysoko v horách a spojí se rádiem s klukem v Americe, pokud přežijeme těch několik nudných míst, dostane se nám asi 15 skutečně napínavých minut v závěru, které kazí jen to, že asi došly peníze, takže se nedozvíme, co policie, co ta tajná organizace, co a jak ten signál, ale zůstane jen u rodinné selanky. Trauma osamělého muže v horách chvílemi připomíná Věc - samozřejmě vzdáleně a jen chvilku. Přesto se na to dobře dívá, jako sobotní odpolední oddechovka, proč ne. ()

Reklama

Reklama