Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Fr 

všechny recenze uživatele

Převtělení nebo reinkarnace ? Že ona ta holka s tím má něco společnýho....... NAVŽDY SPOLU !!!! Duchařina na x-tý způsob. Proč ne, jestli máte chuť. PŘÍBĚH:**** překvapení. Hlavně tím, že se celkem vyvíjí a spolu s novými skutečnostmi přibývá i napětí. Jestli je to překvapivé si netroufám tvrdit, ale má nenáročná povaha to vzala. Může to maličko připomínat Osvícení , ale to přece není na škodu./ HUMOR:0 u japonských hororů není pro smích místo./ AKCE:0 ne./ NAPĚTÍ:*** zjevení nabírají na intenzitě. A nejen ona. Hlavně, že to nejsou jen otřepané ,,holčičky". Spolu s neobyčejnými výjevy sílí i příběh. A odkrývá víc tajemství, než se původně zdálo. To já rád. A kdybych napsal, že jsem na konci necítil to správné mrazení v zádech, tak bych lhal. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Horor by snad měl strašit a ne nudit. Kdybych neměl při sledování na ruce hodinky, věřil bych, že Rinne trvá minimálně tak tři hodiny. To bylo neuvěřitelný jak to ubíhalo pomalu. A opravdu by mě zajímalo, jestli někoho tyhlety ubíjející asijský podivnosti ještě pořád baví. Dávám 20% za scénu v knihovně. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po ne moc kladných recenzích jsem tenhle film neuvěřitelně dlouho odkládal(asi rok) a ted když jsem se k němu dostal jsem sice neýkal nadšením, ale nebyl jsem ani nijak zhnusen. Kdyby film režíroval někdo jiný než Shimizu dal bych možná větší hodnocení, ale od takovýhleho režiséra čekám daleko více. Začátek je parádní ale to co následuje potom je celkem nuda o ničem. Ale i tak ty 3* dám. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Excelentní duchařina v tom nejlepším možném podání. Žádné zbytečné lekačky, jen zatraceně hustá atmosféra, skvělá kamera, přesvědčiví herci, výborné téma a psycho.....spousta psycha. Samozřejmě na reinkarnaci nevěřím, ale ve filmu je to zatraceně působivé. Hodnocení je možná krapet nastřelené, ale neviděl jsem tolik japonských hororů, abych mohl posuzovat objektivní originalitu....a netrápí mě to. Ale je to zážitek, který už by při další projekci jistě nebyl tak silný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děj příběhu nás zavádí na natáčení nového hororového filmu Memory, který je založen na skutečné události, kdy v druhé polovině dvacátého století došlo ke krvavému masakru v hotelu Ono Kanko, po němž zůstalo jedenáct zmučených a mrtvých lidí..... .... Smrt je pouze začátek. Scénář : Takashi Shimizu a Masaki Adachi. Hudba : Kenji Kawai. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama