Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie, která rozbuší vaše srdce, začíná během chladného zimního dne v New Yorku. Toho dne dojde k náhodnému setkání mezi dvěma mladými lidmi. Na první pohled se do sebe zamilují, je ale šance, že se ještě někdy uvidí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak neuvěřitelně přeslazeně romanticky klišovitě předvídatelný, že by si zasloužil nekompromisně odstřelit odpadem, už jen pro oba hlavní hrdiny, kteří by potřebovali chytnout pár facek, aby se, ke své vlastní škodě (ono ale o čem by pak celej ten film byl?) nechovali jako idioti. Být to český film, určitě by ho produkovala Nova a hlavního mužského hrdinu by hrál některý z finalistů Superstar (horkým kanidátem je Miro Šmajda). Steven Strait je žhavým konkurentem Roberta Pattinsona v házení nešťastně zamilovaných nesmělých pohledů. Přesto, pro pár světlých chvilek (úchvatná Shannyn Sossamon, kvůli níž jsem se na film vůbec díval, jinak bych o něj snad ani nezavadil, charismatická Ashlee Simpson se zajímavým hlasem, Carrie "Leia Organa" Fisher, skateboardový buldog a místy - v těch rychlejších verzích - i poslouchatelná muzika), se nad tínto filmem slituju. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A proč já?.....Proč je tá láska taká hlúpa,..........taká bezcitná......proč je tá láska taká pominuteľná......Milujem lebo ľúbim....a chcem byť ľúbený.................... P.S.: Hudba je bázňou a inšpirujúcim elementom filmu....treba sa len započúvať a obaviť v nej skryté čaro, ktoré čaká v duši každého z nás.....Som zvedavý, či to čaro ktoré som objavil bolo čaro podmienené filmom, alebo soundtrack k filmu ho má v sebe a filmu ho prepožičiava.......nechám sa prekvapiť..... ()

Reklama

lacerta odpad!

všechny recenze uživatele

Je to dost o ničem, zpěv a zjev Ashlee Simpson tomu taky moc nedodal. Zápletka asi byla nejhorší - bylo to o jedné nehezké modelce a špatné herečce, která neví co chce. Skoro by se mi třásla ruka dát jednu hvězdu za Shannyn Sossamon a Stephena Moyera (i když ho v True Blood fakt nemusím, ale tady mě bavil). Ale asi nikdy nepochopím, o co v takových filmech jde - to by se jako zbořil svět, kdyby tam dolítl až dalším letadlem? Proč vždy musí nutně do toho samého letadla? Aby se náhodou těžce zamilovaná vyvolená během letu nezamilovala do někoho jinýho? Fakt nechápu, ať žije největší klišé amerických romantických filmů. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si vybavit, kdy jsem se naposledy u něčeho tolik nudila. Na romantickou komedii to je příliš neromantické, na všechny ostatní žánry to postrádá jakýkoliv děj, jako studie o tom, že sláva je věc pomíjivá by stačilo, kdyby o tom Ashlee zakvílela jednu ze svých balad a stvořila klip a mohli jsme si to všichni náramně ulehčit (zpěvačka je sice jen o trochu míň mizernější než herečka, nicméně bylo by to mnohem kratší a snesitelnější, 97 minut s tímhle filmem bylo totiž hotové utrpení!) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Možná mírně nereálná, ale ve srovnání s ostatními romantickými filmy, stále uvěřitelná podívaná s příjemným ústředním párem v hlavní roli a vynikajícím soundtrackem. Kdybych chtěl pravdivé příběhy o lásce, poslechnu si kamarády a jejich stížnosti. Ale mně happyendy (když nejsou extrémně sladké) nevadí. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama