Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Romano (Starosti starosty) a Kevin James (Hitch: Lék pro moderního muže) jak je ještě neznáte. Nadělí vám pytel smíchu jako dva cesťáci v opravdové krizi, kteří dostali druhou šanci. Buď uzavřou obchod nebo dostanou vyhazov. Skvělý obchodní plán skončí mezi hromadami masa, bezohlednými zabijáky a žhavými svůdnicemi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej normální, ničím úchvatný příbeh dvou prodejců hovězího masa a mrazáků, kteří choděj po domech a nabízí lidem své výrobky. O tom jak mají smůlu, že vždy těsně před podpisem smlouvy se něco stane, .... a takhle to jde až do konce příběhu, kdy se snaží ulovit tu největší rybu jakou kdy mohli ulovit. Podle mě nikoho tento příběh neurazí, nedá se od toho očekávat hodně ani od toho nic velkého nečekejte a budete se normálně bavit u popcornu doma těsně před usnutím (( :: ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Existují komedie a Komedie. Jsou dobré komedie, jsou slušné komedie, jsou trapné komedie, ... Ale Výprodej se řadí k tomu nejhoršímu možnému přirovnání s pojmem komedie. Výprodej ani tak vlastně komedie není, je to nehorázná zplácanina, která nemá sebemenší námahu někoho zaujmout, a už vůbec ne něčím vtipným. Jednoduše jsem se prostě nezasmál ani jednou, tohle prostě není komedie, ale nějaký druh zpitvořeniny, která ani neměla vzniknout! A pomalu začínám přemýšlet o nějakém komediálním talentu Kevina Jamese, jestli nějaký vůbec kdy měl. Filmový Výprodej se nehodí ani do toho skutečného výprodeje! ()

Reklama

pugs 

všechny recenze uživatele

"Aké to máš... tam dole?" - "Ehm, nazvala by som to tak, že z vonkajška urobili vnútrajšok." Pulp Fiction - historka č. 47: Výpredaj/// Presne tááákto ďaleko je Výpredaj od Pulpu a ďaľších mafia-komédiach. Ako sa zvyčajne píše, tak nevtipná komédia NIE je dobrá komédia. To presne platí tu. 5/10 PS: Verili by ste, že Sofía Vergara bola chlap? ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, ktoré pozeráte čakajúc a dúfajúc, že ​​sa to zlepší. A dobrá správa je, že sa zlepšuje. Film bol prvých 35 minút pomalý; a potom je film zrýchly a stane sa napínavý, šikovný a zábavný. Nevynechávajte však pomalú časť, inak sa stratíte v poslednej polovici filmu. Herci vynikajúcimi výkonmi kompenzujú nevýraznú dejovú líniu. 6/10 ()

jendajan 

všechny recenze uživatele

Asi 2x jsem u toho usnul :-). Zajimave tema, ale celkem dost nudny dej.... dal bych max 50% a to jen proto, ze 40 dnu vyzrale hovezi asi bude fakt dobry ☺. Sice bych na podobnou " komedii" znovu koukat nechtel, ale mozna si takove maso taky zkusite objednat 😃, nasel jsem ho na biomasicko.cz, tak uvidime jestli ten Rib eye steak bude vypadat aspon trochu jako v tom filmu - holt dva palce vysokej steak je dva palce vysokej, kolik to vlastne je cm? ☺ ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama