Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se prosím nelekněte, fakt se to zlepší... Pro mě bohužel, když jsem s tím začal být naprosto spokojen, následovala pořádně dlouhá série nelogických a nereálných věcí. Je jedna věc, že v hororu je úplná pohoda na 2 rány sekáčkem přijít o ruku, ale je úplně něco jiného, když se dlaň válí na zemi v kaluži krve a ruka je useknutá u ramena. Škoda, jelikož to vypadalo úžasně, jakmile se tam něco začalo dít. Krátký a stručný úvod, šokující neohrané scény a skvělá zábava, tedy přesně to, co pomalu ale jistě začínají novodobé horory postrádat. Nebýt té velice slabé části v závěru, hodnocení by se jistě vyhouplo výš. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

Aquarius 

všechny recenze uživatele

V podstate tuctový horor, ale dosť sa tam mlátia ženy, čo mám rád, a niektoré pasáže boli... no čo vám budem hovoriť :-) Hlavná hrdinka je zajatá, pripútaná na lôžku, doktor jej chce za zvukov opery vyvŕtať dieru do hlavy, no lacný ručný vrták je moc tupý a cez lebku neprerazí. Odíde pohladať elektrickú vrtačku a hrdinka zostane s úchylákom Michaelom Bowenom. Ten sa jej začne prstom vrtať v diere v hlave, potom prst oblíže. Dá jej facku, udrie ju do hlavy päsťou, naleje jej na rane nejakú chemikáliu a začne to syčať. Rozbije jej o tvár fľašku kde bola chemikália. Dá jej ruku na ústa a začne ju mlátiť do brucha, ona sa dovracia, okrem iného aj na jeho ruku. On vezme pílku ale jej sa podarí jednu ruku dostať z pút, zapichne mu nožnice do hrude, vyslobodí sa a rozmašíruje mu hlavu hasiacim prístrojom v štýle Irreversible. Proste krásny vývoj udalostí! ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama