Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli nešikovnému vtipálkovi zmeškají cestující vlak a další jede až ráno. Kvůli obrovské bouři je malá skupinka lidí nucena zůstat přes noc v zapadlé a opuštěné železniční stanici. Není zde nikdo další, kromě výpravčího. Ten vypráví cestujícím historku o vlaku, který měl nedaleko stanice nehodu. Nikdo tenkrát nepřežil. Historka cestující rozruší. Začnou se objevovat divné úkazy. Že by na té historce bylo něco pravdy? Vrací se v noci Vlak duchů? (Goldbeater)

(více)

Recenze (6)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

I když mít toho protivnýho šprýmaře Arthura Askeye na krku celou noc, asi by dostal pěstí do zubů, fakt ale je, že některé etudy byly celkem vtipný a dalo se jimi pobavit. Jasně, je to třeba vnímat jako Askeyovu komediální one-man-show, kde ostatní jenom přihrávají, ale pak je to celkem zábavný. A některý duchařský prvky nebyly špatný a obstály by i ve vážně míněném hororu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pokus o mysteriozní/horor/komedii celkem vyšel. Nicméně v dnešní době je film silně o ničem. Hlavně humorné stránky jsou dnes spíše otravné vsuvky. Atmosféru film ale rozhodně má a i film funguje dobře. Když se začlo zpívat myslel jsem že se z filmu stane i muzikáln, naneštěstí se tak nestalo. Celkem jsem se bavil ale film je jen pro fanoušky starých filmů, ostatním nemá moc co nabídnout. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Potenciál je určite vačší ako sa využilo, celé je to také zrýchlené, uponáhlané... za lacný peniaz. V každom prípade sa však na tejto horrorovej komédii dá dobre pobaviť, hlavne ak predvádza svoju komiku Arthur Askey. Strašidelné scény sú tiež na slušnej úrovni, o to viacej mrzí, že sa z látky nevyťažilo viac. Tretí komentár. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Film s jednoduchým nápadem, který je celý vyplněn vystoupením komika v roli komika. Jak moc je zábavný vystihuje to, jak moc se baví ostatní postavy a ty se zas až tak moc nebaví. Mysteriózní příběh se postupně rozjíždí na všechny strany a když už začíná hrozit, že to na konci vyšumí do prázdna, tak se divák přece jen dozví, o co tam jde. Je to sice těžkopádný konec, ale aspoň že to celé jakž takž řekněme dávalo nějaký smysl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Arthur Askey bol pekne na past cez oko, ale chytila ma myslienky Ghost Train, mam rad temy ako ghost ship, taky Bludny Holandan vzbudzuje naprostu hrozu ..... jo, aj ten vlak mal hodne do seba. Oplati sa napozerat uz len kvoli masakroznemu koncu . 84 % ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama