Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

klerik 

všechny recenze uživatele

AKIRA+VAMPIRE HUNTER D: BLOODLUST Fantastická nakladačka tak trochu komikosvého razenia so super hudbou, animáciou a primeranou japonskou filozofiou. Asi v polke síce film rezignuje na príbeh, ale akcia je príliš nadupaná, aby ma to pripravilo o skvelý zážitok. Úderná "odpoveď" na priemerné FF:Esencia života... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna z nejnářezovějších fantasy akcí vůbec ve formě více a méně nadupaných cutscén, které žel mně jako absolutnímu neznalci série dějově neřekly vůbec nic.. A co? Mně k radosti tajemná postapo atmosféra, zajimavé (čti cool v horším případě, charismatické v lepším) postavy a hlavně ta úžasně natočená a neskutečně eye-candy akce říznutá nějakou tou pro japonce typickou filozofií stačí.. Proč to nemá pokračování? ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Naprosté, dokonalé & drtivé vítězství formy nad obsahem. K čertu s konsistencí, do pekel s dějem, tohle je visuální obžerství přímo nezemského typu. A Sephiroth! Zde ode mne vskutku nelze očekávat sebemenší objektivitu (ne že by to jindy šlo). Jen mě mrzí, že v Advent Children zprznili One-Winged Angel kytarami, originál je mnohem lepší. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teda vidno že žluťásci sa poriadne obúvajú do počítačovej animácie a to čo nám predvádzali klasicky animované filmy je teraz pod rúškou vizuálnych laskominiek alá iMac posúvané do úplne iných sfér. Toto sa jednoducho na celuloid natočiť nedá. Tažko popísať, treba vidieť. Tie uhly, prelety, strihy by nezvládol ani Bay skrížený s T.Scottom po trojtej dávke speedu. Po trochu viac filozofickom a menej akčnom, ale tiež vizuálne vyšperkovanom Appleseed je tu ďalšia veľká ryba, pričom miernou výhodou FF7 je, že postupne graduje, ťaha jedno eso za druhým, postupne nás rozmaznáva a celé to vyvrcholí finálnym súbojom s ríše snov. Konečne film, na ktorý môžu byť fanúšikovia hernej série FF (a že ich nieje málo) patrične hrdí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Všetci sa tu rozplývajú nad animáciu, dobre aspoň sa ja nemusím. Potom je tu príbeh, v ktorom som prvých 30-40 minút úplne tápal. Potom som sa aspoň čiastočne do toho dostal. Celkom slušný príbeh á la Japonsko(keď si tu všetci začnete búchať čelo, tak nie, hru som v živote nehral) a potom prišla taká hodina rýchlej a efektami nabitej akcie(ak si to všetci počítate, že tá minutáž dáko nevychádza, tak ja som videl 2 hodinovú verziu). Ja to hodnotím ako film a nie ako dáke zakončenie úspešnej hry. V tom prípade mi to vychádza teda na 4*. Ak by som hral hru, tak by som dal možnože aj tých 5*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Oblečení i vlasy Tifi Lockhard se od hry změnilo, podobně jako u Clouda či Yuffie. U Tifi to prý bylo z toho důvodu, že v sukni nemohly být vytvořeny její bojové triky bez toho, aby divákovi neukázali její spodní prádlo a fanoušci by pak film neoznačovali jako echi (Japonské animované seriály, kde často ukazují převážně dívky ve spodním prádle). Její vlassy pak byly zkráceny z důvodu obtíží při animaci a simulaci jejich pohybu. (Mayki)
  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Jako vyzvánění mobilu, které zazní při souboji Tify a Loze v kostele, je použita hudba, která hrála v původni hře po každé vyhrané bitvě. (Raztubyl)

Reklama

Reklama