Reklama

Reklama

Tajemství ostrova příšer

  • Španělsko Misterio en la isla de los monstruos (více)

Obsahy(1)

Děj dobrodružného snímku s vědeckofantastickými prvky se z převážné části odehrává během přírodovědecké výpravy, na níž odvážného mladíka (Ian Sera) pozve zámožný strýček (Terence Stamp). Jejich loď ztroskotá na pustém ostrově, který je - jak cestovatelé brzy zjistí - obydlen skupinou prehistorických tvorů i nebezpečnými bandity... Film z roku 1981 je společným dílem španělských a amerických tvůrců. (Kryšpín)

(více)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tejto genialite je skĺbené snáď všetko, čo by mal zlý film obsahovať. Hlúpy scenár, amatérska réžia, nesympatické postavy ( tu kraľuje trápny urevaný profesor ), 3oj dolárové triky a strašná hudba. Dobrodružstva je tu habadej, ale to spracovanie... ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu si už jen pamatuju, že bylů tenkrát na VHS otřesně nadabován člověkem, který naprosto nevěděl co mluví věty si zhola vymýšlel u dabbingu svačil a jednu chvíli i plakal :D. Čímž film dost znehodnotil, ale i tak to byla kravina Cčkové třídy:) ()

Reklama

bierce odpad!

všechny recenze uživatele

ACH BOŽE!!!Já se tak těšil.Těšil jsem se na to jak malej kluk, protože miluju filmy honosící se názvy jako ''Smrtící invaze klíšťat z planety Titanus'' atd.Takovýhle filmy v televizi nejsou moc vidět.Navíc můj oblíbenec Peter Cushing a Terence Stamp oba v hlavních rolích, jak tvrdily titulky.Tenhle film měl u mně všechny předpoklady, stát se geniální kravinou...Bohužel - Žádná krev, nuda a to nejhorší: Cushing a Stamp se na plátně objeví sotva na pět minut a místo nich okupuje hlavní roli nějakej kudrnatej nýmand..Příběh je jeden z nejpitomějších, jaký jsem poslední dobou viděl a dal by se shrnout zhruba do jedný věty: Honza se vydá do světa na zkušenou, překoná všechny nástrahy a nakonec získá princeznu.Radši nebudu prozrazovat víc, abych Vás nepřipravil o úžasnou 'pointu'. Ještě jedna věc mě zarazila.V titulcích se uvádí, že jde o adaptaci knihy Julese Verna.Nejsem na Verna zrovna expert, ale nechce se mi věřit, že by Mistr zplodil takovouhle kravinu.Řada jeho knih je sice dost naivní, ale tohle už je moc.Doufejme, že chyba byla na straně ''filmařů''. Film lze doporučit snad jen ortodoxním fandům Mistra Cushinga a vyznavačům špatných filmů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jděte do háje. Chápu že se film nelíbí ale moje hodnocení bude hodně vysoké protože já na tomhle vyrůstal a sjížděl jsem tenhle film skoro každý den. Příběh o ztroskotání lodi je klišoidní ale pobaví neznámý ostrov je pěkný a monstra jsou pěkně udělaný, ale o to horší je když se hýbou. Monstra fakt jenom jezdí na kolečkách a to je všechno, ale pozor ono to dává smysl když se podíváte na konec film. Je škoda že tu jsou 3 velké herecké ikony ale jsou celkem přehlídnuté. Ostatní herci stojí totiž slušně řečeno za prd. Hlavně ten profesor který byl šíleně otravně ukřičený. Je to béčko ale pro mě má kouzlo. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Monster Island je docela zábavný dobrodružný, nízkorozpočtový film, se všemi klady a zápory, které z toho vyplývají... Monstra jsou docela směšná, druhý Jurský park opravdu nečekejte, hudba příjemná, scénář správně debilní, hlavní herci slabí a hlavně v jednom případě extrémně protivně hysteričtí... Proto zamrzí malý prostor pro legendy Cushinga a Naschyho, tihle chlapíci mohli tento kus pozvednout do úplně jiných výšin... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama