Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vše se odehrává ve vlaku plném nádherných mladých žen, kterým bylo nařízeno plnit přání nacistickým oficírům a sebraným mužům na západní frontě. A šéfka Elsa se specializuje na následné mučení těch, jejichž oddanost Vůdci už vzala za své... (ČSFD.cz)

Recenze (6)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Elsa Fräulein SS je taká slabšia kópia Ilsa she wolf of the SS. čo však musím uznať, Elsa je rozhodne oveľa krajšia aj keď mám menšie prsia. Ja som z tejto dračice slintal. Snímka predstavuje klasický scenár pokleslého žánru Nazisploitation. Jednotka SS prepravuje vlak plný prostitútok pohlavárom armády aby im spríjemnili dlhé večery na fronte. Avšak miestami ma trocha prekvapilo, že miesto mučenia židov sa tu Elsa vyspala s mnohými Nemeckými vojakmi a po sexe ich vždy označila za zradcov a nechala ich popraviť. Nič svetoborného, nič zaujímavého ale videl som aj horšie. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další dominantní samička ve službách SS! A pokud vám stačí osvědčená kombinace kozičky-hákáče-násilíčko-romance, tady není moc na co si stěžovat. Samozřejmě, Elsa není Ilsa (je ale v pohodě), nějakýho brutálu se nedočkáte, moc se toho vlastně nestane, ale pořád se jedná o solidní blbinu s náckovskou tématikou. Tyhle filmy můžu, i ty průměrný... (screeny) ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného ve svém žánru, ale přesto to ještě ušlo, kdyby tam bylo přeci jen více exteriérových scén, dal bych o jednu hvězdičku navíc. Elsa není a nikdy nebyla tak slavná jako její předchůdkyně Ilsa (nicméně Malisa Longo zase byla větší číča!), ale i tak byla velmi šikovná:-) Nazisploitation a lá "Salon Kitty" (ještě levnější remake!). K vidění je tu erotických scén, kupříkladu i sado-maso, svedení mladého panice, bohužel ale pomálu šokujích a násilných scén které k tomuto subžánru odjakživa neodmyslitelně patřily. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

S Rhommem jsme si nepadli do oka ani minule při sledování jiného exploitation filmu. Ani minule, ani teď. Elsa Fräulein SS je strašně slabej odvar subžánru nazisploitation. Sice se liší od většiny jiných nazisploitation filmů tím, že se odehrává ve vlaku (teda alespoň já jsem neviděl žádný jiný nazisploitation, kde by vše probíhalo ve vlaku.. Kromě Hitler's Last Train, ale to bylo ještě horší než tohle). Tenhle film nedokáže diváka ničím uzemnit, zaujmout, okouzlit, pobavit. Snad jen tím mučením v posledních 20 minutách, jinak se tam hodinu prostě nic neděje kromě nějakýho toho prci prci, který prostě k tomuhle subžánru neodmyslitelně patří a vždy patřilo. Nebyl to takový ten klasický trash jak ho známe z ostatních nazisploitation především z italské produkce.. bylo to filmařsky docela v pohodě. Věřte mi.. pokud jste opravdoví zarytí příznivci nazisploitation filmů (jako já!) tak vás tohle zklame. Nešokuje, nenadchne. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nacistická prevaha počas Druhej svetovej vojny na bojovom fronte prekročila už svoj vrcholný zenit údernosti, preto je potrebné vytiahnuť a aplikovať netradičné postupy na odvrátenie hroziaceho úpadku. Francúzsky odboj neustále zvyšujúci svoju silu je potrebné rozdrviť pomyselnou hrdou rukou nesúcou hákový kríž. Tretia Ríša povoláva Elsu a jej metódy! ### Pri samotnej tvorbe Elsy - Fräulein SS sa nechal evidentne inšpirovať režisér Patrice Rhomm podieľajúci sa aj na scenári a iné hlavy pomazané okrem tematickej náväznosti na o rok staršiu nazi-drámu Tinta Brassa - Salon Kitty (1976) aj tohoročným žánrovým titulom Train spécial pour SS (1977). Že sa jedná o jemne modifikovanú kópiu je zrejmé už po niekoľkých minútach. Z časti totožná dejová linka, charaktery postáv, príležitostne aj samotní herci, či dokonca pravdepodobne tá istá mašina SS preháňajúca sa už s povoľnými a sadistickými nacistami v Train spécial pour SS, pridáva tejto verzii iba na zábavnosti. Ako to v daných žánrových neserióznych nazi-drámach býva, ani v tomto prípade sa neupustilo od myšlienky zapracovať do filmu skutočné zábery z vojny (dva väčšie bloky scén), ktoré v konečnom dôsledku dobre dotvárali danú vojnovú tému. Spolu s kabaretno-romantickou hudbou miestami poslúžili aj ako rozptyl nudnejších sekvencii. Ženské vnady, zrada, zákulisná akcia prevažne odohrávajúca sa za pohybu neľútostného vlaku SS – to sú, vrátane opäť sympatickej führerovej predĺženej ruky Elsy, základné kamene tohto nazi sexploitu, príležitostne zaraďujúceho sa aj do kategórie W.I.P. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama