Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li chtiví zábavy, vyslyšte své obavy. * Horskou dráhu sjet jste chtěli? Smrtku máte za prdelí. * Obechcat teď chcete smrt? Vystoupit je platné prd. * Jak vás má Zubatá v notýsku, chytnete kosou po pysku. * Klidně si dejte lehárko, vzplane i s vámi solárko. * Nebo si prchejte jak chcete, stejně nakonec chcípnete! * Originál ten film není, jenom času zabíjení. * Ač mám blbou náladu, neskončí to v odpadu. * Nenadchlo ani neurazilo, tohle Wongovo zkopčené dílo. * Pokud jedničku neznáte, možná procenta přidáte. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Celý tento projekt mi pripomína legendárne horrory Wesa Cravena. Je tu použitý presne ten istý rukopis, ktorý nastavil v "Nočných múrach" a v ďalej znásobil pri sérii "Vreskot". Malá skupina teenagerov je ohrozovaná niečím, čo sa vymiká zdravému rozumu. Preto nemôžu čakať pomoc od svojho okolia. Ide po nich niečo, čomu sa nedá uniknúť. Nie je to však spálený maniak zo snov Freddy Krueger, ani niekto, kto sa skrýva pod bielou maskou ducha, má slušné znalosti z oblasti horrorovej kinematografie a rád sa oháňa nožom... v tomto prípade je to samotná Smrť. Vrátila sa pre tých, ktorí jej náhodou unikli. Musia zomrieť. Ich osud je nezvratný! Skvelý, originálny nápad, ktorý ma ešte aj pri treťom pokračovaní stále bavil. *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou zjištuji, že třetí díl mám asi nejradši. Jednička je klasika, ale konec už je takový táhlý, dvojku mám fakt dost okoukanou a trojka je poslední díl, který byl fakt super a pak už to šlo se sérií do háje. Pomatuji když sem to viděl poprvé a měl sem to pujčené z půjčovny a ten film byl interaktivni, že jste mohli ovlivnit příběh to byl fakt hustej úlet na tu dobu. Super hudba, sympatické charaktery a fajn vibe. Jeden z mých guilty pleasure hororů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ozaj slušná zábava. V podstate len priehrštie scénok, ale pôsobivé. Postavy pekne ubúdajú a je tu zjavný vplyv krvavej éry SAW (pekne to vidno v porovnaní s jednotkou, ktorá ešte čerpala z atmosféry VRESKOTov). Svieža odškrtávačka, ktorá dokázala nečakané - je dostatočne iná ako jej predchocovia, aby sa na ňu nezabudlo.... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama