Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Burke je bezvýznamný gangster, který byl právě propuštěn z vězení a už plánuje další loupež. Tentokrát to ovšem nebude žádná drobná zlodějina. Jimmy totiž vrátit značnou částku lidem, se kterými nejsou žerty a navíc chce alespoň jednou v životě dokázat něco, co ho zapíše do dějin zločinu. Dá dohromady pestrou partu kompliců a společně s nimi vymyslí naplánuje akci, která by měla vynést půl milionu dolarů z pokladen letiště JFK. Obyčejná loupež se však nečekaně stane největší loupeží hotovosti v historii USA, protože místo plánovaného půl milionu se Jimmy se svou partou bez problémů zmocní celých osmi milionů dolarů. Po počátečním nadšení se však rychle začne měnit v drama. Po stopách lupičů se totiž vydává nejen policie a FBI, ale současně také nelítostní mafiánští bosové. Brzy začínají muži, kteří s Jimmym na loupeži spolupracovali jeden po druhém umírat. Když jsou všichni mrtví a Jimmy zůstane sám s penězi, které po loupeži ukryl do doby než se situace uklidní. Ocitá se v neřešitelné situaci. Na jedné straně mu šlapou na paty policisté, na straně druhé mafiánští bosové, kteří chtějí uloupené peníze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilá televizní pohádka o tom, že žili byli jednou jedni mafiáni a těm (z*a*s*e) někdo šáhnul na peníze. A jak víme, každá pohádka má skrývat morální ponaučení. Ano, Kudláčková ve třetí lavici má pravdu: „mafii se na peníze nešahá“. Píšu za jedna, sednout. Inu milé děti, teď víte všechno a na tenhle film se už koukat nemusíte. ...A ty si nazuj bačkorky, Kotrba. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keby som mal ten film ohodnotit ako samostatne dielo, tak by som tomu dal tak 5/10. Proste tuctovy TV film o par bezvyznamnych gangsteroch, ktory sa rozhodnu urobit velku lupez. Lenze co je na tomto filme zaujimave a preco ho ma zmysel vidiet aspon raz je to, ze zapletka je inspirovana osudmi skutocnych gangsterov. A nie hocijakych, ale presne tych ktory boli predobrazom pre famozny Scorseseho film Mafiáni. Takze aj ked je to len priemerny film, tak prave kvôli tomuto alternativnemu pohladu je tento film fascinujuci. A preto mu davam nadpriemernych 6/10. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama