Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémový teenager je proti své vůli poslán do drsné psychiatrické léčebny, jejíž osazenstvo je na tom mnohem hůře než on sám...

V dramatu Cesta domů je problémový teenager Tim „Chino“ Doolan, kterého si zahrál Adam Horovitz, člen hip-hopové kapely Beastie Boys, nedobrovolně poslán svými bohatými rodiči do ústavu pro „problémovou“ mládež. Jde o místo, kde jsou jakékoli náznaky vzpoury nekompromisně potlačovány. Pokořený Tim vypráví svůj příběh místnímu psychiatru Dr. Loftisovi (Donald Sutherland). V retrospektivě se tak dovídáme, že poměrně poddajný Tim se náhodně dostal do boje mezi gangy, který podnítil vůdce gangu Andy „Natas“ Doolan (Don Bloomfield), díky čemuž byl Tim zatčen. Po soudním procesu pošle otec Tima do ústavu, ovšem spíše proto, aby se pomstil své ženě, s kterou se rozvedl, než ze zájmu o syna. Dr. Loftis se mu snaží pomoci, avšak Tim až příliš často zradí jeho důvěru. Jeho jedinou nadějí je vymanění se z Natasova vlivu – a Dr. Loftis je schopen mu opravdu pomoci až poté, co si projde vlastní proměnou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Fenk 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení a pro mě zároveň doplnění filmových znalostí. Nevěděl sem, že 1/3 bestiálních chlapců odhodila svůj mikrák v dál a započala zde svou skromnou filmovou kariéru. Taktéž sem zaostřil na debutující Amy Locane, která mi projevem a vzhledem (mít o něco větší oči) připomínala Zooey Deschanel. Film zabývající se problémovou mládeží z vyšší vrsty, páchající trestnou činnost z nudy zapadá přesně do žánru teenage-drama, kterých se v 80.letech točily mraky. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu polopatické, ale pěkní kluci to jistí. 23letý pěkný Adam "Beastie Boy" Horovitz (Tim - hlavní role) chybí v přehledu herců. Tak, jak vidím, dnes, 13.08.2014, už nechybí:) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama