Reklama

Reklama

Šílený policajt

  • Velká Británie After Alice (více)

Obsahy(1)

Stárnoucí policista Mick Hayden nevede nijak příkladný život. Žena mu utekla a jeho byt připomíná dračí sluj. Z ničeho nic ale u něj propuknou senzibilní schopnosti a jeho život začne mít opět smysl. Detektiv Mickey Hayden je pověřen opětovným otevřením případu šíleného masového vraha. Ten proslul, kromě počtu obětí, zejména tím, že detaily o svých vraždách posílal do vydavatelství metropolitních novin, aby se o nich dozvěděl co největší počet lidí. Mickey se v nouzi obrátí na záhadného muže jménem Harvey, který má údajně nedpřirozené telepatické schopnosti. Ten ale namísto pomoci Mickeyho obviní, že je drsným cynikem s psychopatickými sklony. Mickey se dostane k jedné psycholožce, která by mu mohla pomoci. Hlavním Mickeyho problémem je totiž to, že opravdu má halucinace o první vrahově oběti - Alici Lidelové. Zvláštní je i fakt, že masového vraha doposud nikdo nespatřil. Kdo je ale tím masovým vrahem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

jefff 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl půlku filmu, ale znějakého důvodu jsem se musel přestat dívat. Po čase jsem si film pustil znovu a opět jsem dokoukal jen do poloviny a pak si vzpomněl proče jsem posledně nedokoukal celý film. Protože to je hovadina a Kiefer byl strašně nesympatický. Teď už si to snad zapamatuju že Šílenýho policajta nikdy více. ()

Klenotka 

všechny recenze uživatele

Nebýt totálního zmatku na začátku, děr v ději a vůbec spoustu nedořešeného příběhu kolem, tak by to mohl být hodně povedený thriller. Takhle je to jen průměr, z kterého se nejlíp pamatuje hlavně Kiefer Sutherland, který snad není schopný sáhnout po správném scénáři, ani kdyby mu to mělo zachránit život. Konec byl dobře vygradovaný a pointa zajímavá (byť v samém závěru dost překombinovaná), ale těch prvních 30 minut, kdy není jasné co se to vlastně děje, to prostě kazí. Za slabší tři. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře vykonstruovaný příběh, Keiferovi takové role sedí. Avšak, problém je především s hluchými místy a nudnými pasážemi, kterých je v příběhu celkem dost, díky nim si divák všimne, že i 100 minut může být na film až moc. Možná by tvůrci udělali lépe, kdyby toto dílko zařadili mezi séie Krajních mezí a zkrátili minimálně o půl hodinku. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Poměrně složitý příběh se vinou nedůkladného postupu stává okamžiky nepřehledný. Není však obtížné dojít konce, je obtížné určit, co je k němu stopou a co pouhou mystifikací. Kiefer Sutherland svým výkonem pošilhává po svém hereckém vrcholu, Jacku Bauerovi, ke kterému se uchýlil o mnoho let později. Výsledek je nadprůměrný pouze v případě, že akceptujete pravidla hry a v příběhu se příliš neztratíte... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

To se takhle jednou chystám u pokladny v supermarketu zaplatit nákup, když si vedle v regálu všimnu DVDčka s mým oblíbencem Kieferem Sutherlandem na obalu. Jelikož se jedná o film, který jsem ještě neviděl, okamžitě kupuji. Zpočátku jsem se trochu obával, že svých peněz budu litovat, ale nakonec tomu tak není. Šílený policajt je sice vcelku průměrný snímek, který kromě pár zajímavých scénáristických nápadů nepřináší do daného žánru nic nového, ale Kiefer v něm předvedl slušný výkon. Bez něj by to asi nebylo nic moc, takhle se jedná o celkem sympatické tři hvězdičky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama