Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Genero 

všechny recenze uživatele

Sice jsem na to šel na rozdíl od některých od lesa a s vědomím, že se chystám na další nalezené-záběry výplod, jsem si strčil do prdele pružinu z Hyundaie, abych v nepravidelné frekvenci vibroval na gauči a trochu se dorovnalo to nervní klepání rukou amatérských kameramanů. Nebylo mi to nic platné, protože kamerová gymnastika byla tentokrát na samé hranici lidských i technických možností, takže jsem měl občas pocit, že se dívám z bubnu pračky s programem nastaveným na extra zadělané trenky. Stejně jsem se nějakého překvapení nedočkal a velmi rád bych nasrat na ruce krejčímu, co sešil trailer s takovým mistrovstvím, že vyzrazuje ty nejvíc nejstrašidelnější momenty z celého filmu. Jako pozitivum beru, že jednotlivé příběhy mají kolem čtvrthodiny, takže jsem se nestačil znudit do bezvědomí a ano, přiznávám, jednou jsem se lekl, až jsem vykuckal polovinu biokultury z jogurtu, protože jsem opravdu nečekal, že ten duch, který zrovna proběhl kolem dveří, poběží zase zpátky. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Bloody Disgusting svým fanouškům rozumí. Fanoušci točící pro fanoušky. Je jasné, že bez formátu found-footage by jednotlivé povídky jen těžko fungovaly tak dobře, ale pokud je jim daný formát uzpůsobený a dokáže z něj vytěžit maximum, tak proč ne. Nebudu hodnotit jednotlivé povídky, líbily se mi všechny stejně a každý si v nich najde to své. Tragikomedii, napětí, strach, gore, sex i humor. VHSková éra is not dead ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí tento horor. Nápad jednoduchý ale dobrý, príbeh o nájdených videokazetách môže v sebe skrývať čokoľvek a to ma lákalo. Výsledok mi prišiel zbytočne úchylný, provokatívny, miestami nedotiahnutý a mnohé príbehy boli tak trochu o ničom. Myslím, že sa podstatne viac priestoru dostalo príbehom na nájdených VHS , než partii a príbehu, ktorý by to mal celé držať po hromade. Chcelo by to celé prestrihať a príbeh zlodejov a VHS viac stmeliť, pretože zlodejská parta je vlastne nepodstatná, ide tu hlavne o príbehy na VHS. Kľudne to mohol byť poviedkový film zložený len z nájdených príbehov a výsledok by bol takmer ten istý. V hodnotení som dlho váhal medzi 2 a 3 hviezdami, ale k 3 hviezdičkovým filmom sa zvyknem v budúcnosti vrátiť. O tomto určite viem, že raz stačilo. 40%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Děsný, až na první povídku nedává žádná vůbec smysl, naprosto otřesná kamera.Nechápu, proč musejí tvůrci za každou cenu používát ty kamerové mrdky, které srčí, blikají a neustále vás serou, to je strašně rušivý moment.Jen první povídka byla fajn, jenže v ní bylo taky hovno vidět.Směsice debilních povídek, které nedávájí žádný smysl a mě nadáváte, že náš horor nemá smysl ani pointu (ste idioti prostě), v našem filmu pointa je, tady byste jí nenašli ani teleskopem.Hrozně iritující záležitost a jen díky pár dobrým scénám, nepošlu tuhle zbytečnost netalentovaných diletantů do úplné prdele.35%. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavou ideu podpoří i první kazeta, která je docela originální, druhá není vyloženě nejhorší, ale pak už to jde výrazně do kytek. Navíc extrémně roztřesená a zmatená kamera je zde pomocnou berličkou pro lenivé maskéry / digitální "trikéry". Vlastně nevidíte nic, jen obrazu mihotání a oběti funění... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama