Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě strašný ... a to v negativním smyslu. Mě už tyhle "found footage" fakt nebaví a od tohoto flicku už doslova serou... Tohle je takovej mix mezi tvorbou Freda Vogela (trilogie August Underground ...) a těma blbečkama s Jackass. Vůbec jsem nepochopil, co má jako znamenat sledování otřesné poletující kamery, syčení do sluchátek, výpadků kamery do různých barviček nebo čtverečků ... tak to zaprvé je hlavní obsah "filmu". A do toho teda příjde občas nějaká ta vražda nebo "bubáctví". Strašidelnější je už můj sklep v bytovce novostavbě při rozsvícených světlech než tahle TRAPNOST! A ty vraždy nestojí vůbec za řeč ... podříznutí v hotelu bylo dobře udělaný, ale celkově je to prostě nudná sračka s ještě k tomu přepálenou stopáží ... fakt jsem sledoval víc počítadlo minut než film samotnej ... Naprosto zbytečnej kousek. ()

predators 

všechny recenze uživatele

To si zase někdo pohrál se střihem a efekty staré dobré VéHáeSky a na fullHáDéčko natočil několik lepších či horších hororových příběhů. Přesně, jak říkám, lepších a horších, ale každý si vybere ten svůj oblíbený. No nic, jdu oprášit starého dobrého Stevena Seagala a jeho Těžko ho zabít...což má s V/H/S společný pouze nosič. 50% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Musím Říct, že tohle bylo Pořádně WEIRD!! První Půl Hodina, vypadalo jako Nějaké HomeVideo,Šíleně Amatérské, Nudné, nekoukatelné a otravné! FF s nejroztřepanější Kamerou Vůbec + nějaké Vypádky se čtverečky!! První povídka byla docela Fajn, ikdyž se v první Půlce nedělo vůbec Nic! Ta Holka,ale byla Vážně Sick! Druhá povídka, byla nejslabší, téměř nic se nestalo, krom posledních 10 Sekund, nevím na co Čekali!! Třetí Povídka byl Hroznej Shit! Co to jako Bylo? Kdo vraždil? Duch, Příšera, Zombie, Člověk? Nějaký Rozmazaný Syndrom, tam zabíjí Lidi, né to né, bylo to Trapné! Čtvrtá povídka, byla Cool! Nečekaný Zvrat a SHOCK!! Pátá Povídka, byla ta Nejlepší,ale na můj Vkus až moc přeplácaná,ujetá, Šílená, Nepochopitelná! Fakt by mě zajímalo, Pro jakou Skupinu Lidí, tohle bylo Natočeno, Nejspíš pro Lidi s Downuv Syndromem. Hodnocení jednotlivých POvídek ! 1-70%,2- 40%, 3-40%, 4,60%, 5- 70% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže poviedkový handycam hororík, každá jedna videokazeta obsahuje samostatnú kapitolu (dokopy je ich 5) a prejdeme viacerými hororovými žánrami. Je tu napríklad hounted-house horror, slasher, paranormálna aktivita, upírina či home invasion. Žiadna z poviedok ma síce neprinútila od radosti skákať (zase na druhej strane žiadna nie je odpadová, ale ich kvalita trochu kolíše), ak to mám však hodnotiť ako celok, prihliadnuť na spracovanie, originalitu, gore a podobne, tak som viac ako spokojný. Či už niekoho vydesia je druhá vec, ale ak sa väčšina z nich koncentruje najmä na gore, vítam to podobne s otvorenou náručou. Prvý a posledný príbeh ma zaujal najviac, druhý najmenej, príp. by som ich zhodnotil podľa poradia: 7/10 - 4/10 - 6/10 - 6/10 - 8/10. Zaujímavý, pôsobivý kúsok. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Videokazeta, ktorú som požičal sa navždy stratila - aj s osobou, ktorej bola určená. Film na ktorom mi záležalo zachytila kazeta len obrazovo, zo zvuku ostali len absurdné chrchotavé škreky. Pri spomaľovaní rýchlosti nahraných seriálov sa v pozadí objavili záhadné slová do mozgu vpaľovaných reklám. Osobné VHS spomienky evokoval film, ktorý napriek zblblému jackassovskému úvodu priniesol hádam to najzaujímavejšie z novších hororov. Jednotlivé príbehy sú v podstate len prehliadkou mestských mýtov (domy, kde straší, lesné zákutia plné záhadných zločinov, dovolenkové horory v moteloch...). Podstatné sa skrýva v ich doladení a ozvláštnení (okrem konkrétneho spracovania príbehu samotného sa to týka aj niektorých zámerne ťažšie postrehnuteľných detailov ). Práve tento posun spolu so zvolenou formou prezerania nájdeného obrazového materiálu a prepojením príbehov "spiacim divákom vo fotelke" patrí k najväčším plusom. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno