Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

predators 

všechny recenze uživatele

To si zase někdo pohrál se střihem a efekty staré dobré VéHáeSky a na fullHáDéčko natočil několik lepších či horších hororových příběhů. Přesně, jak říkám, lepších a horších, ale každý si vybere ten svůj oblíbený. No nic, jdu oprášit starého dobrého Stevena Seagala a jeho Těžko ho zabít...což má s V/H/S společný pouze nosič. 50% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nebýt dvou slabších příběhu, tak jdu do plného počtu. Nápad velmi dobrý, škoda jen slabších povídek. Hlavní kazeta jsou postavy, které se vloupají do baráku a sami natáčejí. Do domu jdou pro kazety, postupně je nacházejí a začínají se ztrácet (9/10 = 90%). První V/H/S kazeta obsahuje příběh Amateur Night o trojici mladých chlapcích, kteří si vyrazí do baru a domu si přivedou neobyčejnou dívku (9/10 = 95%). Druhá kazeta je Second Honeymoon, která pojednává o mladém páru, který vyrazí na dovolenou. Nebýt lepšího závěru, šel bych s hodnocením nejspíš níž a jde o nejslabší povídku vůbec (5/10 = 55%). Třetí kazeta Tuesday the 17th je o čtyřech lidech, kteří se vypraví do lesa a čeká je návštěva. Jde o slasher, který má od začátku zajímavý náboj. Jak rychle začne, tak rychle skončí (7/10 = 70%). Předposlední tedy čtvrtá kazeta The Sick Thing That Happened to Emily When She Was Younger je o videochatu mladé dívky s přítelem přes internet. Uprostřed noci mladou dívku čeká nemilé překvapení a v domě začne strašit. Duch se zjeví a diváka čeká pár slušných lekaček. O závěru nemá cenu ani mluvit, protože nebyl tak předvídatelný jak se z počátku zdálo a vše je úplně jinak (9/10 = 95%). Poslední příběh je o čtyřech mladících, kteří se vydají na party do neznámého baráku. Když dorazí, čeká je překvapení, dům je naprosto prázdný. Aspoň to tak do poloviny vypadá, po sléze vše dostane rychlý spád a začnou se teprve dít věci. Jak se říká:,,To nejlepší na konec!" (10/10 = 100%). Sečteno a podtrženo, jde o skvělý horor, který po sečtení všech povídek dostává .. 8/10 = 84% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

No tak na posrání to není a na halelujá taky ne, prostě další z řady "nalezených nahrávek" , kterýmu však i přes možná až moc vytřepanou kameru nechybí docela slušná porce napětí i brutality. VHS asi nebude aspirantem na horor roku, ale fandu tohohle žánru nemůže urazit, má svý zaměnitelný kouzlo a komu to vadí, tak toho pešek nebo mrtvej dědek bouchne.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem prečo vzniklo x ďalších pokračovaní. Mne ručná kamera v hororoch nikdy nevadila, ale tu vyložene srala. Roztrasenie totiž dostalo rozmer hádzania o zem. Ako bonus nie len VHS patina, ale aj obrazová rozosranosť. Nebyť prvého príbehu, tak by som uvažoval nad odpadom. Čakal som, že tu bude nejaká červená niť naprieč príbehmi a hovno. A tým, že je tu viacero príbehov, tak som musel s každou partou absolvovať tú zbytočnú cestu z miesta A na miesto B, vypočuť si dialógy vyjadrujúce ich IQ a keď konečne zažvali, tak som dostal nový nášup tej istej zbytočnej výplne. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Se nedivím, že to toho borce v baráku utrápilo k smrti. Otřesnější found footage jsem snad ještě neviděl. Obsahově se tam dá najít pár zajímavých povídek (druhá, čtvrtá a pátá), formou jsou ale všechny naprosto debilní, protože obraz se třese, šumí, zrní, klepe se nebo je pro změnu totálně rozmazaný. Prostě úplná krása se na to dívat. Pár lidí to tu nazvalo jako poctu found footage, já bych to nazval jako totální průser a krok vedle co se found footage žánru týče. Hvězdičku dávám především za ty dvě poslední povídky, ty byly alespoň napínavý, když už nic. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)
  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)
  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama