Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Zvrácené příběhy a děsy napříč epochami nepřestávají překvapovat v zatím nejvíc nepředvídatelné řadě téhle převratné antologie. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (90)

Ještěřák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejslabší série. Joan je hrozná byl snad nejnudnější a nejhorší díl Black Mirror. Démon 79 je do jisté míry vtipný, připomínalo mi to koukat se na komediální díly Akt X, ale s béčkovými herci. Nejambicióznější a nejvíce k zamyšlení, nejvíce blekmirorovský díl je samozřejmě Beyond the Sea. Kulisy vypadají jak první Alien a ten týpek vypadá úplně jako Dallas. Škoda přehnaného konce ala pár sérií nazpátek díl Krokodýl, celkově je to takové nedovysvětlené, nevychytané, naprosto banálně předvídatelné. Zbytek jsem raději neviděl, celkové hodnocení už se mi nechce zvedat, protože třeba oproti kultovním dílům 4. série jde o obrovský sešup do hlubin hajzlu. Tyhlety napůl komedie a teenagerské díly s celebritama v BM prostě nefungujou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme si narovinu, že už 5. série nebyla úplně ideální, ale místo toho, aby se do ní narvaly odpadní díly, měla raději jen 3 epizody, což většině lidem vadilo. Ale ty 3 epizody byly koukatelné a bavily. V sérii šesté máme už 5 příběhů, z čehož 3 jsou koukatelné a 2 naprostý odpad. Do mého vkusu se trefil Loch Henry a Beyond The Sea. Jako naprostou břečku shledávám Mazey Dey a Joan je hrozná. Docela koukatelný byl i Démon 79. Kdyby se autoři vykašlali na kvantitu a víc zamakali na těch 3 dílech, byl bych asi více spokojenější a nemusel bych psát, že ta dřívější kvalita BM, na kterou jsme byli zvyklí, začíná lehce upadat a seriál nám už nedokáže přinést tolik kvality a originality, jak tomu bylo v minulosti zvykem. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám tuhle pětici označovat jako Black Mirror. To, že tu někdo řekne San Junipero a odkáže na robopsa vůbec nic neznamená. Mnohem víc to celou dobu působilo jako nepoužité nápady z Kabinetu kuriozit Guillerma Del Tora, než BM. Nebavilo mě to. Joan je hrozná a Loch Henry jestě jakž takž drží, ale zbytek? Co to sakra bylo? ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že jsem tentokrát neviděl všechno (a už se to zřejmě ani nezmění). Na šestou sérii jsme přitom čekali až nezvykle dlouho. Kupříkladu ale LOCH HENRY není standardní epizoda série. Sledujeme mladý pár, který navštíví jeho rodné skotské městečko s cílem natočit v něm studentský dokument. Nakonec ale změní námět, což bude fatální chyba. Holt najít staré rodinné videokazety může přinést děsivé tajemství... Nepředvídatelné, slušně zahrané a s poutavou atmosférou zapadlého britského zapadákova. JOAN IS AWFULL. Jistá Joan zjišťuje, že populární streamovací služba prakticky situaci od situace kopíruje její život v seriálu, respektive vždy to, co se odehrálo předchozí den. Pár momentů sice upraví (kvůli větší dramatizaci), ale jinak se její svět dokonale obrátí vzhůru nohama. A to, že o svém snoubenci prohlásí, že je krapet nudný, bude ještě malé zlo. Fajn nápad, ale šlo do toho šlápnout hlouběji. BEYOND THE SEA. Takové to „co by, kdyby“. Když u jedné z postav odehraje mrazivá rodinná tragédie, druhá mu podá pomyslný prst. Zbytečné dlouhé, v druhé polovině předvídatelné. Nicméně nápad fajn, obsazení skvělé. A celkově lehce platí, že to u některých dílů chtělo někoho do party (dramaturga), který by pohlídal stopáž či samotné rozpracování velmi dobrých námětů. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na šestou sérii jsem se těšil velmi dlouho a rozhodně nezklamala. Nápady na díly byly opět velmi originální a vůbec mi nevadil mírně hororovější nádech než jsme byli doposud zvyklí. Poslední dvě epizody se žánrem vymykají klasice seriálu Black Mirror, ale i tak jsou povedené. Na čtyři hvězdy šestá série bezesporu je. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (27)

  • Pořad „Finding Ritman“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na postavu slavného herního vývojáře Colina Ritmana (Will Poulter), která se objevila v interaktivní epizodě Black Mirror: Bandersnatch (2018). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama