Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad Harrington s manželkou Monikou mají stále potíže se sousedem Kelvinem Barrowsem. Jednou se Brad neudrží a muže uhodí - dostane pak soudní příkaz se k němu nepřibližovat. Brad se náhodou setká s bezdomovcem,který si říká Tim, a ten mu za pár drobných a jídlo nabídne pomoc v domě. Při práci dojde opět mezi Bradem a Kelvinem k hádce. Brad do muže strčí, ten upadne hlavou na hromadu cihel a zůstává bezvládně ležet. Brad běží zavolat pomoc a mezitím Tim Kelvina několika ranami hlavou o zem dobije. Pak přemluví Brada, aby nevolal policii, protože by ho jistě zatkli a narafičí tělo do domu tak, jako by Kelvin sám spadl a smrtelně se zranil při hledání čehosi na polici... Od té chvíle nemá Brad od Tima ani na chvíli pokoj.Musí mu najít práci šoféra ve firmě, kde pracuje, ale psychopat a vrah Tim se ani s tím nehodlá spokojit. Brad si už neví rady, a nakonec sesvěří kamarádovi, novináři Grantovi. Ten začne pátrat a záhy zjistí,že muž, za kterého se bezdomovec vydává, neexistuje. Timovy výpady proti Bradovi, jeho rodině i spolupracovníkům se stupňují - a nechybí v nich ani vražda... Mezitím se Grantovi podaří vypátrat pravou Timovu totožnost a pokouší se co nejrychleji spojit s Bradem.Ten ale není k zastižení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

5150 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších tv thrillerů, u kterého tentokrát ani nevadí málo originální zápletka. Nechybí mu totiž svižné tempo a napětí a to přesto, že je zde naprosté minimum akčních scén. Bruce Davison se do podobných filmů výborně hodí. ()

TomBar 

všechny recenze uživatele

Televíznych filmov s podobnou zápletkou je naozaj veľké množstvo a u väčšiny dlho sedieť nevydržím. Tento ma však udržal v kresle až do konca, nebol až taký predvídateľný, ako som si sprvu myslel. Celkovo solídne vystavaný dej. U televíznych filmov sa veľmi neoplatí zaoberať technickým prevedením, zväčša sa natáčajú vo veľmi obmedzenom čase, no a keďže ani tento nevyčnieva z priemeru, nie je o čom. Priemerný film, ktorý sa dá pozrieť, nekladie nároky na dešifrovanie symbolov (sú evidentné a režisérom podsúvané). Sklamal ma však záver, čakal som originálnejšie rozuzlenie alebo aspoň lepšiu výstavbu poslednej časti filmu. No detektívova veta: "Brad, mali by ste si na tú záhradu najať záhradníka..." to trochu napravila. Televízny nadpriemer, globálne u mňa štandard. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dostává mě jak během mikrosetiny, ješte než sem to vůbec pustil poznám, že jde o pouhopouhý, levný, zdechlý TV film. Fuj! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že tohle byl televizní thriller, tak určitě mezi televizní produkcí patří k nadprůměrným snímkům. Mělo to napětí, rozhodně tu byl zajímavý a velmi napínavý a hlavně neprostupný děj. Z bezdomovce, kterého by člověk na začátku filmu politoval a nějakou tu kačku mu i dal, se vyklube docela záporná postava, které nakonec přejete tu nejhorší smrt. Tomu říkám zajímavý film. Opravdu jsem si neodvažoval odhadovat, jak tohle nakonec může dopadnout. Takže určitě velmi zajímavý a docela originální snímek (originalita spočívá právě v proměně charakteru hlavní postavy) a já byl vcelku spokojený a s klidným svědomím dávám tři hvězdičky. Pokud chcete být napnutí a máte rádi filmy, kde dopředu nepoznáte konec, tak je tenhle film přesně pro vás... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama