Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výprava jak z české televizní inscenace, děsní herci, nulová zábavnost a naprosté dno kdysi velmi vtipného Davida Zuckera. Začátek ještě nevypadá zase až tak zle. Asi do páté minuty než-li "scénáristé" vymyslí rádoby tuze moc humorný způsob jak se zbavit Charlieho Sheena. V ten moment vám bude zcela jasné na jaké vlně se Scary Movie 4 poveze. Kdyby ten fekální buranský humor, alespoň fungoval, jenže zde není snad ani jeden byť pouze průměrný gag. Zlaté staré dobré parodie, ve kterých tvůrci chápali, že natočit znovu scénu z nějakého známého filmu obohacenou o nějaké to mlácení do hlavy prostě nestačí. A to nás čeká ještě pátý díl... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zhulil som sa jak prasa a fajne si oddychol. Na jednotku to nema, dvojka bolo nieco strasne (zvlast hned po jednotke), trojku som vynechal, vcerajsok nelutujem. Asi 3x som sa rozrehotal (z casti preto ze som chcel, ale zase uplne nasilu to tiez nebolo), posmeskoval takmer cely cas a trapne to bolo len asi 1-2 krat. Slusne skore... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na opakované shlédnutí mi čtyřka přijde z celé série nejlepší. Už třetí díl byl po  mizerným druhým jistým příslibem, ale ještě to nebylo úplně ono. Zatím co tohle je čistě krystalický Zucker se svými typickými trademarky. Pravda Sheen nepřesvědčil ani tady, ale narozdíl od trojky tu má jenom úvodní cameo a oproti tomu Leslie Nielsen dává svým výkonem vzpomenout na svoje starý dobrý pecky. Že je to převařený a už jste to všechno někde viděli? Berte nebo nechte bejt na mě to funguje a jsem spokojen.85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To mě poser. Mimozemšťani zabili dinosaura." Jako velký fanda srandy, parodií a Davida Zuckera musím konstatovat, že tohle se nepovedlo. Snad za to může má nevzdělanost v oblasti hororů se zlými domy, duchy či divnými společenstvími, ale tahle parodie mi prostě nenabídla ani jednu hlášku, kterou by stálo za to si zapamatovat. A to není mnoho. Humor je tu zkrátka spíše situační, ale rozhodně jsem se z něj neumlátil smíchy záchodovou mísou. Místo toho jsem dostal poučení o tom, jak se dělá penisem díra do asfaltu, jak získat důvěru svých dětí či proč je potřeba podepsat Potratový zákon. A taky jsem viděl spoustu škaredých nahých lidí, ale domluvme se na tom, že nikdy nebudeme mluvit o těch, o nichž se nehovoří. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec paro Dyje, ale bylo to JAG nějaká voli éra plná pito mých papoušků. Papoušků, co pořád odříkávají ta stejná slova. Myslel jsem, že se budu smát na celé kolo, ale ukradli mi obě galusky. Film ani nebudil Hrůzu, spal JAG zařezaný. Pak se probudil a pořád mlel hubou, a když toho namlel celý pytlík Jihlavanky, dali jsme si do nosu, pak to ale nešlo vysmrknout a tak jsme se smíchy popadali za břicha, že ještě teď mám na špeku dva hema Tommy. Musel jsem vypnout tele vizi do stran, abych ukončil tu tor tůru. Mimo zemšťani tam ničili mrako drápy a shazovali ero plány a to už bylo na mě příliš. Hrůza tam dal jiný k anál, řečnil tam někdo, kdo vypadal jako Aját Oláh a nějaký Hus Ajn jen tomu blbě přikyvoval. Nakonec jsme si podali ruce (!!!) a šli každý po svých (!!!) do míst, kde to známe jako své právě zakoupené bo ty. Nejsem žádný Zweistein, abych psal relativně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. dubna 2006 v Dánsku. (Varan)
  • Ve filmu je téměř na konci scéna, kde jde hlavní hrdina Tom (Craig Bierko) do talk-show k Oprah (Debra Wilson) a předvede tam značně bláznivé chování, kdy skáče po křeslech, roztrhne matraci, začne Oprah sahat pod sukni a tak podobně. Jedná se o scénu, která paroduje jednu skutečnou epizodu Oprah show (od r. 1986), ve které Tom Cruise obhajoval scientologii a předvedl podobně excesivní chování. (Mimesis)
  • Film s rozpočtem 50 milionů amerických dolarů během prvních třech dnů promítání v USA (14. – 16. 4. 2006) vydělal 40,2 milionů dolarů. Celosvětové tržby byly 178 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama