Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

castor 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem smutné.. Bezesporu nejenom jméno režiséra, ale i „celý příběh“. Jednotlivé epizody (jak se tvůrcům zlíbí) produkují vtip za vtipem, v drtivé převaze se jim ale vše bortí pod rukama. Navíc o něčem, jako je načasování, nemůže být ani řeč!! Od hororů jako je Saw nebo Nenávist, přes Vesnici, Válku světů, V jako Vendettu, Fahrenheita 9/11 se skupinka vesměs podprůměrných herců doklopýtá až ke komornějším titulům jako Million Dollar Baby či Zkrocená hora.. a když se člověk podívá na relativně kvalitní hororové tituly (Hills have eyes, Silent Hill), které si razí cestu do kin, tak je možné, že tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho!! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane Scary Movie 4 obsahuje dostatočnu dávku politicky nekorektného humoru (terorista, Bush) a popkultúrnych odkazov (blogy, MySpace, hip hopperi, I-Pody), príliš ale stojí na tom, že divák musí poznať predlohu, ktorá je parodovaná - čo je presný opak klasických ZAZ komédií. Navyše záverečná pointa filmu ma nechala chladným a zďaleka nemá na geniálnosť trojky. Cameo Dr. Phila a O'Neala viac než len potešilo. 7/10 ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Po hnusné dvojce, nebetyčně trapné trojce přichází další ubohoučká zábavička pro teenagery. To že na tom zapracoval bývalý mistr parodií Zucker je mi záhadou asi jako bermudský trojúhelník, bezoztyšné vykrádání filmů, absolutně žádná snaha o vlastní invenci, jen a jen drasticky poslepované scény tak, aby vznikl blábol z co nejvíce filmů. Výsledek? Přesně to, co jsme čekali od názvu Scary Movie. A člověk, kterej tomuhle dá 4* je barbar a nemá kousek soudnosti, ale zase to bylo lehce stravitelné, člověk u toho moc neusínal (i když někdy ano) a 2* dávám hlavně za závěrečnou parodii Toma "scientologickýho magora" Cruise! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zřejmě už dementní Zucker se s tím nemaže a recykluje stále ty samé, do omrzení louhované pubertální gagy, hlavně neustálé pády, vrážení do něčeho hlavou a fekální humor. Leslie Nielsen za zenitem zato bez kalhot, tu má narozdíl od trojky aspoň jeden vtipný výstup v OSN, co ale nepochopím je, proč skvělého Charlie Sheena nahradil tragický Craig Bierko a jak sem ukecali Billa Pullmana a Jamese Earla Jonese. Celkově opět bezradně splácaná sračka, ale s řadou dobrých frků (vede Detroit). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec paro Dyje, ale bylo to JAG nějaká voli éra plná pito mých papoušků. Papoušků, co pořád odříkávají ta stejná slova. Myslel jsem, že se budu smát na celé kolo, ale ukradli mi obě galusky. Film ani nebudil Hrůzu, spal JAG zařezaný. Pak se probudil a pořád mlel hubou, a když toho namlel celý pytlík Jihlavanky, dali jsme si do nosu, pak to ale nešlo vysmrknout a tak jsme se smíchy popadali za břicha, že ještě teď mám na špeku dva hema Tommy. Musel jsem vypnout tele vizi do stran, abych ukončil tu tor tůru. Mimo zemšťani tam ničili mrako drápy a shazovali ero plány a to už bylo na mě příliš. Hrůza tam dal jiný k anál, řečnil tam někdo, kdo vypadal jako Aját Oláh a nějaký Hus Ajn jen tomu blbě přikyvoval. Nakonec jsme si podali ruce (!!!) a šli každý po svých (!!!) do míst, kde to známe jako své právě zakoupené bo ty. Nejsem žádný Zweistein, abych psal relativně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Natáčelo se od 19. září do 11. prosince 2005 v Kanadě a Kalifornii. (Varan)
  • Při jízdě do osady Cindy (Anna Faris) usne za volantem a vylije na sebe kávu. V dalším záběru ale není po rozlité kávě ani známka. (Martin00x)
  • Anna Faris (Cindy) prohlásila, že v tomto díle již nechtěla hrát, ale nemohla odmítnout honorář 1 000 000 amerických dolarů. (lyukassza)

Reklama

Reklama