Reklama

Reklama

Perfektní manžel

(TV film)
  • USA The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (více)

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí jedné z nejtragičtějších a dosud nevyjasněných vražd - zmizení a smrti Laci Petersonové. Hlavním podezřelým se za napjatého očekávání veřejnosti stává její manžel. Perfektní manžel nás skrze svědectví jejich přátel a známých provede událostmi, které vedly ke zločinu. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný, přestože to hodnocení vypadá krutě. Ideální je si film pustit k nějaké činnosti, jako třeba ke hraní nějaké hry, nebo k práci. Není třeba to moc sledovat, protože tempo nenutí k nějaké ostražitosti, nebo nenabízí žádné super efekty. Samotná myšlenka o takové kruté štvanici se mi fakt líbila. Bohužel to je jen trial verze, které chybí rozuzlení. Vím, že to tak autor chtěl, ale art myšlenka ke krimi nemůže mít u diváků krimi dobrou odezvu. Mě to tolik nevadilo. ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý spracúvava najtragickejší, nevyjasnený prípad a príbeh, ktorý šokoval národ, si asi každý inak predstavuje, absolútne mi to nepripadalo, žeby sa sa stala nejaká veľká tragédia, prípad možno šokoval celý národ, ale film ani náhodou. A vlastne celý film nič neriešil, čakala som, že aspoň na konie prinesie nejaké fakty, ale nič....už samotné to, že načo natočia film o nevyriešenom prípade?! Strata času. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tendenční >bezkrevné< televizní zpracování coby jakási rádoby nestranná rekonstrukce dle skutečného kriminálního případu... Dosti plytké na drama, očekávané dle popisu žánru. Navíc skutečně bez rozuzlení... (?) . . . A pro našince již tradičně (stále dokola bohužel) s naprosto plytkým českým dabingem, jako vystřiženým ze současných tuzemských telenovel. - - - - - (Poprvé viděno 7.5.2008 na tv Nova, komentář zde jako třetí - 7.5.2008) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama