Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Šmarjááá, to byla ale kokůtkovina... Marně dumám jestli byla větší blbost tohle nebo o rok dříve natočený žánrově stejný film "Zpátky ve hře" s Martinem Lawrencem. (oba filmy jsem videl v rozmezi dvou dnu tak sorry, že takhle srovnávám) Ale přeci asi jen tamto bylo horší... nevím to jistě, ale myslím že jsem se tady možná jednou, dvakrát zasmál ale myslím, že to byl ten smích typu "no to snad ne!" Nedostatky jako nelogicky chovani postav, predvidatelnost deje ani nestojej za zmínku.. tohle byl prostě špatný film. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že mě to vůbec nebavilo a že jsem se ani jednou nezasmál, ale chyběly mi tam nejspíš všechny základy, které od jakéhokilv filmu požaduji. Až na pár scének to byla nepředstavitelná nuda a stereotyp. Divil bych se, kdyby mi Benchwarmers jakýmkoliv způsobem uvízli v pamět na delší dobu než týden. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemám rád buranské nechutné komédie, ktorým kraľuje Adam Sandler, ale pre jeho kamaráta Roba Schneidera mám slabosť a tento film považujem za jeho najlepšiu sólovku. Možno aj preto, že Rob tu tentokrát hrá normálnu postavu, ktorá sa vyvaruje nechutností. Zato zvyšná parta geekov, ktorí v živote nehrali bejzbal predstavuje typických viac či menej vtipných a miestami aj nechutných lúzrov. Hlavne Heder si mohol odpustiť ochutnávať všetko možné. Našťastie je tu Jon Lovitz ako kráľ geekov, ktorý zbohatol a tak si môže dovoliť všetky možné gadgety so slávnych filmov, ktoré geeka diváka neskutočne potešia. Ako fanúšika Star Wars mňa teda potešili. Niektoré vtipy sú dosť WTF. Napríklad 12 ročný Amaury Nolasco s oficiálnym preukazom namalovaným pastelkou. Okrem Scheidera ma potešil David Spade, ktorý je často opomíjaný a magor Swardson, ktorý ide natoľko za hranu, že ma nakoniec vždy rozosmeje. Finálny zápas narúša klišé športových filmov a jednoducho si hráči užívajú hru. Takže celkovo aj napriek občasným nechutnostiam a primitívne podanému posolstvu, ma to baví. 7/10. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)
  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama